HomeHL-LifestyleΕντυπωσιάζει η Μελάνια Τραμπ: Έλαμψε κομψότατη με μάξι ροζ τουαλέτα

Εντυπωσιάζει η Μελάνια Τραμπ: Έλαμψε κομψότατη με μάξι ροζ τουαλέτα

Στον Χορό του Ερυθρού Σταυρού

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Μπορεί να «εξαφανίστηκε» αμέσως μετά την ορκωμοσία του Ντόναλντ Τραμπ στην προεδρία των ΗΠΑ, όμως η Μελάνια εμφανίστηκε εκθαμβωτική στο Παλμ Μπιτς της Φλόριντα με τον σύζυγό της, δηλώνοντας πως «είναι εδώ» και εντυπωσιάζοντας τους πάντες.

Αρχικά ήταν το κόκκινο σύνολο που φορούσε στο αεροδρόμιο, όταν συναντήθηκε με τον σύζυγό της, μετά την ορκωμοσία. Τότε, οι περισσότεροι στάθηκαν στην πολύ κομψή, αλλά κάπως «θλιμμένη» παρουσία της.

Τώρα όμως η Μελάνια είναι διαφορετική. Μακριά από την σκοτεινιά και την βροχή της Ουάσινγκτον, κάτω από τον λαμπερό ήλιο της Φλόριντα, λάμπει και η ίδια. Και αν το σύνολο «φωτιά στα κόκκινα» εντυπωσίασε, τότε η φούξια τουαλέτα που φόρεσε στο γκαλά του Ερυθρού Σταυρού έκανε τους πάντες να ομολογήσουν: Η νέα Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ δεν είναι απλά όμορφη και κομψή, είναι εκθαμβωτική.

Η Μελάνια συνδίασε το μάξι και μονόχρωμο, όπως συνηθίζει, φόρεμά της με διαμαντένια σκουλαρίκια και ένα φωτεινό χαμόγελο και μπήκε με τον σύζυγό της στην αίθουσα πιασμένοι χέρι-χέρι.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ο σοβαρός έως και βλοσυρός Ντόναλντ Τραμπ, κατά την είσοδό του, απευθύνθηκε στους παρόντες και σχολίασε την πρόσφατη δικαστική απόφαση που ανατρέπει το διάταγμά του για τους πρόσφυγες, λέγοντας: «Θα νικήσουμε, για το καλό αυτής της χώρας, θα νικήσουμε».

Protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση