HomeΕΛΛΑΔΑΓεννηματά: Η χειρότερη κυβέρνηση στην πιο κρίσιμη περίοδο της Ελλάδας

Γεννηματά: Η χειρότερη κυβέρνηση στην πιο κρίσιμη περίοδο της Ελλάδας

«Αχρείαστο, απάνθρωπο και αντιπαραγωγικό το τρίτο μνημόνιο»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Χαρακτηρίζοντας «αχρείαστο, απάνθρωπο και αντιπαραγωγικό» το τρίτο μνημόνιο, η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ απέδωσε την υπογραφή του στις «τυχοδιωκτικές» πολιτικές των πρώτων έξι μηνών της διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ και, πιο συγκεκριμένα, της πολιτικής Βαρουφάκη.

Η χώρα έχει στην πιο κρίσιμη περίοδο της, την χειρότερη κυβέρνηση της μεταπολίτευσης, σημείωσε, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, η επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Φώφη Γεννηματά. Η κα Γεννηματά κατηγόρησε για καθυστερήσεις και «δήθεν αριστερές κορώνες» την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, που «χάνει χρόνο, δημιουργώντας μόνη της αδιέξοδα (…) και στο τέλος λέει «ναι σε όλα»».

Ο κ. Τσίπρας κατέληξε από «δήθεν επαναστάτης, υποτακτικός και, αλυσοδένοντας την χώρα γίνεται συνεργός», σχολίασε.

Χαρακτηρίζοντας «αχρείαστο, απάνθρωπο και αντιπαραγωγικό» το 3ο μνημόνιο, η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ απέδωσε την υπογραφή του στις «τυχοδιωκτικές» πολιτικές των πρώτων έξι μηνών της διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ και, πιο συγκεκριμένα, της πολιτικής Βαρουφάκη.

Για τους στόχους των πρωτογενών πλεονασμάτων, η κα Γεννηματά εκτίμησε πως το 3,5% δεν είναι σε καμία περίπτωση εφικτό, προβλέποντας μόνιμη οικονομική ύφεση, μετά το 2018.

Για την αλλαγή της προοπτικής, η επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης έθεσε ως προϋπόθεση την «ουσιαστική διαπραγμάτευση του κόστους εξυπηρέτησης του χρέους», για την οποία απαιτείται «ισχυρή κυβέρνηση εθνικής συνεννόησης».

Newsbeast.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση