Μυστήριο εξακολουθεί να καλύπτει τις συνθήκες κάτω από τις οποίες τραυματίστηκαν αργά το μεσημέρι του Σαββάτου σε χωριό της Μεσαράς, δύο αδέλφια. Τα δύο αγόρια, 16 και 13 χρόνων αντίστοιχα, μεταφέρθηκαν στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου, τραυματισμένα. Ο μικρότερος πήρε εξιτήριο λίγες ώρες αργότερα, ενώ ο 16χρονος μαθητής, η κατάσταση του οποίου κρίθηκε σοβαρότερη παραμένει νοσηλευόμενος, για προληπτικούς ωστόσο λόγους, καθώς η γενική κατάσταση της υγείας του δεν ελλοχεύει κίνδυνο για τη ζωή του.

Μέχρι στιγμής πάντως, δεν έχει διευκρινιστεί πλήρως πώς τα δύο αγόρια τραυματίστηκαν, με τις αρχές να προσπαθούν να … διαλευκάνουν το μυστήριο. Σύμφωνα με τα όσα έχουν καταθέσει μέχρι στιγμής συγγενείς των δύο παιδιών, δύο είναι οι επικρατέστερες εκδοχές για τα αίτια του τραυματισμού των δύο ανήλικων αγοριών. Σύμφωνα με την μία, τα δύο αδέλφια τραυματίστηκαν όταν έπεσε πάνω τους και τα καταπλάκωσε μία σκάλα, ενώ μία δεύτερη εκδοχή τοποθετεί στο … σκηνικό του τραυματισμού και ένα τρακτέρ, χωρίς να διευκρινίζεται αν τα αγόρια έπεσαν από το αγροτικό μηχάνημα ενόσω αυτό βρισκόταν εν κινήσει ή όχι.

Η υπόθεση αναμένεται να ξεδιαλύνει τις επόμενες ώρες, ενώ το ευτύχημα είναι πως ανεξάρτητα από τις συνθήκες κάτω από τις οποίες τραυματίστηκαν τα δύο αδέλφια, αποσοβήθηκαν τα χειρότερα.

Διαφήμιση
Διαφήμιση