HomeHL-9Παραμένουν οι αγρότες στα μπλόκα – Σύσκεψη και στην ΟΑΣΝΗ

Παραμένουν οι αγρότες στα μπλόκα – Σύσκεψη και στην ΟΑΣΝΗ

Στην τρίτη εβδομάδα εισέρχονται οι αγροτικές κινητοποιήσεις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους οι αγρότες της Κρήτης με επίκεντρο τα μπλόκα στον κόμβο των Πραιτωρίων στον νομό Ηρακλείου και στα Μεγάλα Χωράφια στα Χανιά. Την ίδια ώρα για σήμερα έχει προγραμματιστεί σύσκεψη στην ΟΑΣΝΗ, ενώ διοργανώνεται και αγροτικό συλλαλητήριο στο Ηράκλειο.

Πιο συγκεκριμένα, σε τοπικό επίπεδο οι αγροτικές κινητοποιήσεις εισέρχονται στην τρίτη εβδομάδα. Οι αγρότες που έχουν κατεβάσει τα τρακτέρ τους στον κόμβο των Πραιτωρίων απευθύνουν κάλεσμα συμμετοχής στον αγροτικό κόσμο, ενώ για την ερχόμενη Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2017, διοργανώνουν συγκέντρωση διαμαρτυρίας στα Λιοντάρια που έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει στις 7 το απόγευμα.

Εξάλλου, οι αγρότες της δυτικής Κρήτης στα Μεγάλα Χωράφια ετοιμάζονται να προχωρήσουν στις 12 το μεσημέρι στον συμβολικό αποκλεισμό του δρόμου, ενώ μετά την κινητοποίηση θα ακολουθήσει λαϊκό γλέντι με τη συμμετοχή των φοιτητών του Πολυτεχνείου και του ΤΕΙ Κρήτης, οι οποίοι συμπαρίστανται στις κινητοποιήσεις των αγροτών.

Εν τω μεταξύ, στην ΟΑΣΝΗ, οι αγρότες του νομού Ηρακλείου ετοιμάζονται να προχωρήσουν σε σύσκεψη που έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει στη 1 μετά το μεσημέρι προκειμένου να υπάρξει συντονισμός δράσεων των αγροτοσυνδικαλιστικών οργανώσεων του νομού Ηρακλείου.

Διαφήμιση
Διαφήμιση