HomeHL-SportsΠΑΣ Γιάννινα – Παναθηναϊκός 1-1

ΠΑΣ Γιάννινα – Παναθηναϊκός 1-1

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Με το ισόπαλο 1-1 ολοκληρώθηκε το παιχνίδι ανάμεσα στον ΠΑΣ Γιάννινα και τον Παναθηναϊκό στους «Ζωσιμάδες». Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 31’ με τον Κόντε και οι «πράσινοι» ισοφάρισαν στο 56’ με τον Μπεργκ.

Ο Παναθηναϊκός ήταν η ομάδα που είχε την υπεροχή, τις πρωτοβουλίες των κινήσεων και τις ευκαιρίες να σκοράρει, όμως έμεινε στο 1-1, ενώ διαμαρτύρεται για τις αποφάσεις του διαιτητή, αλλά και το γκολ που σημείωσε ο ΠΑΣ.

Στο 19’ οι Βιγιαφάνιες, Μπεργκ συνδυάστηκαν και ο Κλωναρίδης δεν μπόρεσε να πλασάρει σωστά τον Μιχαήλ. Ο ΠΑΣ απάντησε με το δυνατό σουτ του Λίλα στο 23΄, ενώ πέντε λεπτά μετά ο Κλωναρίδης καθυστέρησε να πιάσει το σουτ από κοντά και απώλεσε ακόμα μία ευκαιρία για να σκοράρει.

Στο 31’ ο ΠΑΣ σκόραρε με τον Κόντε να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα από θέση οφσάιντ, μετά από σουτ του Κούτρη. Οι «πράσινοι» μετά το γκολ που δέχτηκαν έχασαν τη συνοχή τους, έκαναν λάθη και δεν κατάφεραν να αντιδράσουν.

Στο δεύτερο μέρος, ο Παναθηναϊκός είχε δοκάρι με απευθείας φάουλ του Εμποκού. Δέκα λεπτά μετά οι «πράσινοι» ισοφάρισαν όταν μετά από πολλές κόντρες στην περιοχή των γηπεδούχων ο Μπεργκ, «έγραψε» το 1-1.

Οι «πράσινοι» στη συνέχεια πίεσαν αλλά δεν βρήκαν το δεύτερο γκολ. Στο 68΄ έχασαν μεγάλη ευκαιρία με τον Βιγιαφάνιες που από πολύ κοντά πλάσαρε άσχημα και ο Πασχαλάκης μπλόκαρε, ενώ δύο λεπτά μετά ο Κλωναρίδης καθυστέρησε για τρίτη φορά και κόπηκε από τον Τζημόπουλο την τελευταία στιγμή.

Τεράστια ευκαιρία έχασε ο Μπεργκ στο 74΄ όταν αστόχησε προ του Πασχαλάκη, ενώ από το λάθος γύρισμα του Ζέκα στον Βλαχοδήμο, η μπάλα αναπήδησε στο χόρτο και ο γκολκίπερ του Παναθηναϊκού πρόλαβε να διώξει με τα πόδια στην προβολή του Κοζορώνη. Τέλος, το φάουλ του Εμποκού στο 91΄ πέρασε ελάχιστα άουτ στην τελευταία ευκαιρία των φιλοξενούμενων.

Γκολ: 31′ Κόντε – 56′ Μπεργκ

Κίτρινες κάρτες:
Κοζορώνης, Ακόστα – Τελάντερ, Μολέδο, Χατζηγιοβάνης

ΠΑΣ Γιάννινα: Πασχαλάκης, Μιχαήλ, Τζημόπουλος, Μαμπουλού (72′ Ζάιρο), Καρανίκας, Ακόστα, Λίλα, Γιάκος (68′ Γαρουφαλιάς), Κοζορώνης, Κόντε, Κούτρης (61′ Ναδάλες).

Παναθηναϊκός:
Ο. Βλαχοδήμος, Κουτρουμπής, Τελάντερ (60′ Μολέδο), Κουλιμπαλί, Χουλτ, Λουντ (63′ Π. Βλαχοδήμος), Ζέκα, Εμποκού, Βιγιαφάνιες, Κλωναρίδης (77′ Χατζηγιοβάνης), Μπεργκ.

Διαφήμιση
Διαφήμιση