HomeHL-SportsΛάρισα – Κέρκυρα 1-1

Λάρισα – Κέρκυρα 1-1

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Με το σκορ στο 1-1 ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση της Λάρισας με την Κέρκυρα, σε παιχνίδι για την 19η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League. Το σκορ άνοιξε για τους γηπεδούχους στο 80’ ο Ναζλίδης, ενώ για τους Φαίακες ισοφάρισε τέσσερα λεπτά μετά ο Νίκιτς.

Μετά από ένα αναγνωριστικό πρώτο διάστημα του αγώνα η Κέρκυρα απείλησε πρώτη. Στο 23’ το δυνατό σουτ του Τουράμ έφυγε άουτ, ενώ τρία λεπτά μετά ο Τουράμ ταλαιπώρησε τρεις αμυντικούς και έστρωσε στον Γεωργίου, το σουτ του οποίου απέκρουσε με το πόδι ο Ξενοδόχοβ, ενώ στην επαναφορά ο Κόντος αιφνιδιάστηκε και αστόχησε προ κενής εστίας.

Στο β΄ ημίχρονο η ΑΕΛ βελτίωσε την απόδοσή της και διόρθωσε τα αμυντικά λάθη της, όμως δεν μπορούσε να διασπάσει τη «σφιχτή» αμυντική γραμμή της Κέρκυρας. Το σκορ άνοιξε στο 80’ όταν ο Ναζλίδης σκόραρε με πλασέ από το σημείο του πέναλτι.

Στο 84΄, από εκτέλεση κόρνερ του Επστάιν, ο Νίκιτς με καρφωτή κεφαλιά ισοφάρισε σε 1-1.

Γκολ: 80’ Ναζλίδης – 84’ Νίκιτς

Κίτρινες κάρτες:
Ντέλετιτς, Βαρέλα, Καπός, Μασαλέσα, Γκόλιας – Γεωργίου, Κεϊτά, Ζορμπάς

ΑΕΛ (Σάκης Τσιώλης): Ξενοδόχοβ, Μονιάκης (67΄ Κόντορ), Τίκο (46΄ Γκουλουζάντε), Φάρκας, Γκόλιας, Μασαλέσα, Ντέλετιτς, Βαρέλα (74΄ Τσακοπίνο), Καπός, Ναζλίδης, Αβραάμ.

Κέρκυρα (Μιχάλης Γρηγορίου):
Κουτζαβασίλης, Κεϊτά (66΄ Νίκιτς), Ντιμιτρόφσκι, Γεωργίου, Γκόμες, Κόντος (65΄ Ζορμπάς), Σιόντης (83΄ Γεωργακόπουλος), Ιωάννου, Επστάιν, Ντιόγκο, Τουράμ.

Διαφήμιση
Διαφήμιση