HomeΚΟΣΜΟΣΛύθηκε το «μυστήριο» με τα μαλλιά του Τραμπ: Είναι, με… χαρτί γιατρού, αληθινά!

Λύθηκε το «μυστήριο» με τα μαλλιά του Τραμπ: Είναι, με… χαρτί γιατρού, αληθινά!

Τι αποκάλυψε ο γιατρός του

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Απασχόλησε σχεδόν όσο και ο ίδιος ο Ντόναλντ Τραμπ, το ζήτημα με τα μαλλιά του: Είναι ή όχι αληθινά, φορά ή όχι περούκα;

Συχνά αναγκάστηκε να απαντήσει σε σχετικές χιουμοριστικές ερωτήσεις κατά την διάρκεια συνεντεύξεών του, ενώ σε κάποιες ομιλίες αναφέρθηκε από μόνος του στο ζήτημα, θέλοντας να διαβεβαιώσει τους αμερικανούς ψηφοφόρους πως τίποτα σε σχέση με τον ίδιο δεν είναι ψεύτικο – ούτε καν τα μαλλιά του!

Το «μυστήριο» γύρω από τα μαλλιά του Ντόναλντ Τραμπ όμως λύθηκε τελικά από τον επί χρόνια γιατρό του αμερικανού προέδρου, που αποκάλυψε όλη την αλήθεια, κατά τη διάρκεια συνέντευξής του στους New York Times. Ο 69χρονος δρ Χάρολντ Μπορνστάιν είναι ο γιατρός του Τραμπ εδώ και 37 χρόνια και γνωρίζει καλά την αλήθεια, που είναι μάλλον αποκαρδιτωική για τους λάτρεις των θεωριών συνομωσίας. Ο δρ Μπορνστάιν εξήγησε πως ο πρόεδρος παίρνει ένα φάρμανκο που σχετίζεται με τον προστάτη, το Propecia, με σκοπό να αποφύγει την τριχόπτωση και την φαλάκρα.

Όπως σημειώνει σκωπτικά η Mirror, τα καλά νέα είναι ότι το φάρμακο αυτό είναι κατά 90% αποτελεσματικό.

Τα κακά νέα όμως, είναι ότι δύο από τις παρενέργειές του είναι η νοητική σύγχυση και η προσωρινή σεξουαλική δυσλειτουργία.

Ο δρ Μπορνστάιν, με τα αρκετά εντυπωσιακά μαλλιά που έχει και αυτός, αποκάλυψε επίσης ότι ο Τραμπ πήρε και αντιβιοτικά για τον έλεγχο ροδόχρου ακμής, μιας φλεγμονώδους δερματοπάθειας αλλά και στατίνες για το κυκλοφορικό.

Protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση