HomeΕΛΛΑΔΑΠαράνομο στοίχημα και «φρουτάκια»… on camera σε μπαρ

Παράνομο στοίχημα και «φρουτάκια»… on camera σε μπαρ

Στη Σαγιάδα Θεσπρωτίας

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Οι θαμώνες που το έριχναν στον παράνομο τζόγο μέσα σε μια καφετέρια στη Σαγιάδα Θεσπρωτίας που λειτουργούσε και ως μπαρ, δεν είχαν ιδέα ότι τις κινήσεις τους κατέγραφαν κρυφές κάμερες που είχε εγκαταστήσει ο 46χρονος ιδιοκτήτης και τις καταχωρούσε σε ειδικό λογισμικό καταγραφής εικόνας!

Στο εσωτερικό του καταστήματος λειτουργούσαν τέσσερις υπολογιστές με το παράνομο παιχνίδι «φρουτάκια» που ο 27χρονος υπάλληλος απενεργοποίησε τη λειτουργία τους με έναν ηλεκτρονικό διακόπτη, μόλις είδε τους αστυνομικούς της Ασφάλειας Ηγουμενίτσας να κάνουν έφοδο για αιφνιδιαστικό έλεγχο! Παράλληλα, μέσω φορητού υπολογιστή δινόταν η δυνατότητα στους πελάτες να παίζουν παράνομο στοίχημα ή τυχερά παιχνίδια, όπως αποδείχθηκε από τις αποθηκευμένες διευθύνσεις ιστοσελίδων του διαδικτύου!

Όλα τα ευρήματα κατασχέθηκαν, ενώ ιδιοκτήτης και υπάλληλος συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσπρωτίας, ο οποίος τους απήγγειλε κατηγίες κατά περίπτωση για παράβαση της νομοθεσίας περί παιγνίων και του νόμου για την προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα.
protothema.gr

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση