HomeHL-9Βίλες και διαμερίσματα ψάχνουν και στην Κρήτη Ρώσοι τουρίστες

Βίλες και διαμερίσματα ψάχνουν και στην Κρήτη Ρώσοι τουρίστες

Σύμφωνα με τους τουρ οπερέιτορ

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ισχυροποιείται το τελευταίο διάστημα η ζήτηση των Ρώσων τουριστών για διαμονή σε βίλες και διαμερίσματα, ιδιαίτερα μετά και την ένταξη των καταλυμάτων αυτών στο προσφερόμενο προϊόν των ταξιδιωτικών εταιριών σε δημοφιλείς τουριστικούς προορισμούς, ανάμεσά τους και η Κρήτη, καθιστώντας το προσβάσιμο και σε τουρίστες που δεν ταξιδεύουν μεμονωμένα.

Οι πωλήσεις πακέτων από ρώσους τουρ οπερέιτορ που περιλαμβάνουν διαμονή σε διαμέρισμα ή βίλα παρουσιάζει ανάπτυξη, εξαιτίας κυρίως των χαμηλών τιμών σε σχέση με το κόστος του ξενοδοχείου. Σύμφωνα με τους ρώσους τουρ οπερέιτορ, τα περισσότερα διαμερίσματα και βίλες που προσφέρονται προς κράτηση βρίσκονται στην Ισπανία, την Ιταλία, την Κύπρο, το Μαυροβούνιο, την Ελλάδα, την Κροατία και τη Βουλγαρία.

Η Mouzenidis Travel εγκαινίασε πέρυσι το προϊόν αυτό επειδή κατέγραψε αντίστοιχο ενδιαφέρον από την αγορά της Ρωσίας. Όπως επισημαίνει η επικεφαλής του τμηματος ενοικιάσεων της εταιρίας, Victoria Bogdanchikov στην ενημερωτική ιστοσελίδα της ένωσης ρώσων τουρ οπερέιτορ ΑΤOR, μεγάλη ζήτηση συγκεντρώνουν τα διαμερίσματα στην Ελλάδα, τα οποία προτιμούν όσοι επιθυμούν να έχουν οικεία αίσθηση στο ταξίδι τους μακριά από τις διαδικασίες του ξενοδοχείου. Επιθυμούν να απολαύσουν την ατμόσφαιρα της ζωής στην Ελλάδα και να νιώσουν σαν ντόπιοι, να δουν τις συνήθειες των Ελλήνων και το χαρακτήρα τους. Επιπλέον, αυτή την επιλογή διακοπών κάνουν και όσοι σκέφτονται να αγοράσουν ακίνητο στην Ελλάδα και επιθυμούν να εξερευνήσουν από κοντά τον τρόπο ζωής στη χώρα. Η μεγαλύτερη ζήτηση από τουρίστες επικεντρώνεται σε οικονομικές επιλογές. Ίδιας έντασης ενδιαφέρον καταγράφεται για διαφορετικές περιοχές της Ελλάδας, όμως ανά αγορά αλλάζουν και οι προτιμήσεις προορισμών. Για παράδειγμα, όπως αναφέρει η κ. Bogdanchikov, η ρωσόφωνη αγορά επιλέγει τη Χαλκιδική, την Αττική, την Πελοπόννησο, την Κέρκυρα και την Κρήτη, ενώ οι πελάτες του τουρ οπερέιτορ από ευρωπαϊκές χώρες επιλέγουν Κρήτη, Κέρκυρα, Μύκονο και Σαντορίνη. Σύμφωνα με την επικεφαλής Γαλλίας, Ελβετίας και Μπενελουξ του BSI, Natalia Brodsky, τα διαμερίσματα και οι βίλες σε Γαλλία, Ιταλία, Ισπανία και Ελλάδα είναι αυτά που προτιμώνται, και οι ημέρες διαμονής κυμαίνονται από 1 έως 3 εβδομάδες. Το κόστος ενοικίασης ακινήτου εξαρτάται από ανεξάρτητους παράγοντες, από τη σεζόν, την απόσταση από τη θάλασσα, τον αριθμό δωματίων, τις πισίνες κτλ, όμως κατά μέσο όρο ξεκινούν από 500-600 ευρώ την εβδομάδα.

tornosnews.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση