HomeHL-9Με το σταγονόμετρο ψωνίζουν οι Ηρακλειώτες στις εκπτώσεις

Με το σταγονόμετρο ψωνίζουν οι Ηρακλειώτες στις εκπτώσεις

Τι λέει ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Μ. Κουμαντάκης στο cretapost

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Μειωμένη κίνηση παρουσιάζει η αγορά του Ηρακλείου από τις εκπτώσεις που ξεκίνησαν στις 9 Ιανουαρίου.

Μέχρι στιγμής τα ψώνια γίνονται με το… σταγονόμετρο καθώς οι καταναλωτές μπαίνουν στα μαγαζιά αλλά δεν ψωνίζουν.

«Δεν είμαστε ευχαριστημένοι», δηλώνει στο cretapost ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Μανόλης Κουμαντάκης υπογραμμίζοντας ότι η κίνηση δεν είναι η αναμενόμενη.

Γενναίες εκπτώσεις

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι επιχειρηματίες του Ηρακλείου μπήκαν δυναμικά στις εκπτώσεις με γενναίες προσφορές που αγγίζουν και το 70%.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Μανόλη Κουμαντάκη οι λόγοι που οι Ηρακλειώτες δεν ψωνίζουν είναι η υπερφορολόγηση λόγω της κρίσης.

«Ο κόσμος δεν έχει λεφτά. Έχουν μειωθεί τα εισοδήματα ενώ οι φόροι είναι πολλοί. Το κυριότερο όμως είναι ο καταναλωτής δεν έχει η διάθεση να ψωνίσει με όλα αυτά που συμβαίνουν σε οικονομικό και πολιτικό επίπεδο στη χώρα μας», τονίζει ο κ. Κουμαντάκης.

Ελπίζουν ότι το Φεβρουάριο θα ανέβει η κίνηση

Αισιόδοξος ότι μπορεί η κίνηση να ανέβει τον Φεβρουάριο εμφανίστηκε ο κ. Κουμαντάκης. Όπως δήλωσε: «Μπορεί η κίνηση τον Ιανουάριο να ήταν «πεσμένη» όμως οι εκπτώσεις τελειώνουν στις 28 Φεβρουαρίου. Δεν θα ήθελα να προδικάσω τα πράγματα και ούτε να μεμψιμοιρήσω. Ελπίζω ότι η κίνηση θα ανέβει σε ικανοποιητικά επίπεδα».

Διαφήμιση
Διαφήμιση