HomeHL-GreeceΜητσοτάκης από τη Λέσβο: Να φύγουν Τσίπρας-Καμμένος για να αναπνεύσει ξανά η Ελλάδα

Μητσοτάκης από τη Λέσβο: Να φύγουν Τσίπρας-Καμμένος για να αναπνεύσει ξανά η Ελλάδα

Συγκέντρωση με έντονο προεκλογικό άρωμα

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Νέα επίθεση στην κυβέρνηση για τον τρόπο που διαχειρίζεται την προσφυγική κρίση εξαπέλυσε ο πρόεδρος της Ν.Δ. Κυριάκος Μητσοτάκης από τη Λέσβο όπου βρίσκεται.

Στην ομιλία του σε συγκέντρωση στο Δημοτικό Θέατρο της Μυτιλήνης ο κ. Μητσοτάκης κατηγόρησε τον πρωθυπουργό Αλεξη Τσίπρα ότι απέτυχε στη διαχείριση της προσφυγικής κρίσης λόγω ιδεοληψιών και δήλωσε με νόημα: «Αν δεν μπορούν ας κάνουν στην άκρη, να έρθουν άλλοι να προσπαθήσουν».

Η ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη είχε προεκλογικό άρωμα. Στη συγκέντρωση της Ν.Δ. στη Μυτιλήνη είχαν έντονη παρουσία τα μέλη της νεολαίας της Ν.Δ. του νομού Λέσβου, που συνεχώς διέκοπταν τον κ. Μητσοτάκη φωνάζοντας συνθήματα, οπως: «Κυριάκο γερά, να φύγει η Αριστερά».

Ο κ. Μητσοτάκης παρουσίασε τους 5 άξονες της πρότασης της Ν.Δ. για την αντιμετώπιση των προβλημάτων από την προσφυγική κρίση.

1. Αμεση αποσυμφόρηση των νησιών του ανατολικού Αιγαίου.

2. Επίσπευση των διαδικασιών για τη χορήγηση ασύλου.

3. Βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης στις ανοικτές και κλειστές δομές.

4. Καταγραφή και έλεγχος όλων των ΜΚΟ που δραστηριοποιούνται στο νησί.

5. Αποτελεσματική φύλαξη των εθνικών μας συνόρων.

Ο πρόεδρος της Ν.Δ. αναφέρθηκε και στην προσπάθεια εκμετάλλευσης της προσφυγικής κρίσης απο δυνάμεις της ακροδεξιάς. «Δεν θα αφήσουμε σκοτεινές δυνάμεις, εχθρούς της Δημοκρατίας να καπηλευτούν ένα υπαρκτό πρόβλημα», ανέφερε ο κ. Μητσοτάκης.

«Ηταν τα δυο πιο εφιαλτικά χρονια της μεταπολίτευσης. Η χώρα γύρισε πολύ πίσω. Δυστυχώς το πισωγύρισμα ήρθε όταν η χώρα έβγαινε από την κρίση. Υποσχέθηκαν αξιοπρέπεια και έκανα πιο δύσκολη τη ζωή των πιο αδύναμων κοινωνικών τάξεων», είπε στην ομιλία του ο κ. Μητσοτάκης. «Λαός και ιστορία θα είναι αμείλικτη με τον κ. Τσίπρα και την παρέα του. Τρεις λέξεις χαρακτηρίζουν την διακυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ: Ψέματα, ανικανότητα και λάσπη» κατέληξε ο κ. Μητσοτάκης.

Iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση