HomeΕΛΛΑΔΑ27χρονος έπεσε σε γκρεμό και από τον 7ο όροφο και σώθηκε

27χρονος έπεσε σε γκρεμό και από τον 7ο όροφο και σώθηκε

Βόλος

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στο κενό πήδηξε από τον έβδομο όροφο του Αχιλλοπούλειου Νοσοκομείου του Βόλου, λίγο μετά το μεσημέρι, ένας 27χρονος, ο οποίος νοσηλευόταν στη Β’ Παθολογική Κλινική, έπειτα από ακόμη μία απόπειρα αυτοκτονίας που έκανε χθες το βράδυ και διασώθηκε την τελευταία στιγμή.

Συγκεκριμένα, ο 27χρονος, χθες το βράδυ έφυγε από το σπίτι του στα Κανάλια και κατευθύνθηκε σε γκρεμό, όπου πήδηξε σε χαράδρα βάθους 200 μέτρων αλλά χάρη στην έγκαιρη επέμβαση και τις προσπάθειες της μητέρας και συγχωριανών του ανασύρθηκε σώος και μεταφέρθηκε για νοσηλεία στη Β’ Παθολογική Κλινική του Νοσοκομείου Βόλου.

Σήμερα το μεσημέρι, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, οι οποίοι επίσης νοσηλεύονταν, ο 27χρονος άνοιξε το παράθυρο του θαλάμου στον έβδομο όροφο, ανέβηκε σε μία πολυθρόνα και έπεσε στο κενό. Δημιουργήθηκε πανικός και έσπευσαν να παραλάβουν τον άνδρα από τον ακάλυπτο χώρο, διασώστες του ΕΚΑΒ, οι οποίοι τον μετέφεραν στα επείγοντα του νοσοκομείου με σοβαρότατα τραύματα, ενώ στη συνέχεια τον μετέφεραν στη ΜΕΘ, όπου νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Σύμφωνα με μαρτυτίες συγχωριανών, χθες το βράδυ, η μητέρα του 27χρονου έλαβε ένα τηλεφώνημα από τον γιο της, ο οποίος την ενημέρωσε για την τοποθεσία όπου βρισκόταν, στη θέση Παλιάμπελα, λίγο έξω από τα Κανάλια και της είπε ότι θα αυτοκτονήσει. Η ίδια έσπευσε στο σημείο και με τη βοήθεια συγχωριανών κατάφεραν να ανασύρουν τον 27χρονο από τον γκρεμό στον δρόμο, από όπου τον παρέλαβε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Ο νεαρός, αν και έφερε σοβαρά τραύματα, αρνήθηκε αρχικά να μπει στο ασθενοφόρο, αλλά το πλήρωμα του ΕΚΑΒ τον έπεισε τον μετέφερε στο Νοσοκομείο Βόλου, όπου σήμερα το μεσημέρι έκανε και δεύτερη απόπειρα αυτοκτονίας.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Διαφήμιση
Διαφήμιση