HomeHL-9Έκανε αγορές με… κλεμμένες πιστωτικές κάρτες

Έκανε αγορές με… κλεμμένες πιστωτικές κάρτες

28χρονος «άνοιξε» 18 οχήματα κι έκλεψε από χρήματα μέχρι… κάρτες

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Τη… ζωή του έκανε ένας 28χρονος από τη Βουλγαρία με κλεμμένες πιστωτικές κάρτες.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, ο νεαρός μέσα σε λίγους μήνες «άνοιξε» 18 αυτοκίνητα – από τη Χερσόνησο έως τον Άγιο Νικόλαο – έχοντας στο… στόχαστρο τις πιστωτικές κάρτες που είχαν αφήσει οι οδηγοί.

Με τις κάρτες που έκλεψε προχώρησε σε δεκάδες αγορές, μέσω του διαδικτύου. Μάλιστα, οι πληροφορίες που έχει στη διάθεσή του το cretapost αναφέρουν, πως ο 28χρονος αγόραζε από πλυντήρια, ψυγεία και λευκές συσκευές έως και… τηλεοράσεις!

Τέλος στην δράση του έβαλαν οι… αστυνομικοί

Τέλος στην δράση του έβαλαν οι αστυνομικοί χθες το μεσημέρι στον Άγιο Νικόλαο μετά από εμπεριστατωμένη έρευνα.

Κατά την προανάκριση προέκυψε ότι ο 28χρονος είχε «ρημάξει» 18 Ι.Χ. από τον Ιούνιο μέχρι και την 1 Φεβρουαρίου, ενώ είχε και τρεις απόπειρες.

Τι βρέθηκε στο σπίτι του

Οι αστυνομικοί ερεύνησαν το σπίτι του όπου βρήκαν και κατάσχεσαν χρήματα, κοσμήματα, φορητοί ηλεκτρονικοί υπολογιστές, κινητά τηλέφωνα, ενισχυτής στερεοφωνικού συστήματος αυτοκινήτου, πορτοφόλια και διάφορα άλλα αντικείμενα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost η λεία υπολογίζεται γύρω στα 5.000 με 6.000 ευρώ.

Από την αστυνομική έρευνα και προανάκριση, προέκυψε ότι ο 28χρονος αφαιρούσε από το εσωτερικό σταθμευμένων οχημάτων, διάφορα αντικείμενα και έγγραφα (διαβατήρια, άδειες ικανότητας οδηγήσεως, πιστωτικές κάρτες τραπεζικών καταστημάτων κ.α.) και στη συνέχεια χρησιμοποιούσε τις πιστωτικές κάρτες που είχε αφαιρέσει, για την αγορά προϊόντων.

Την προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Χερσονήσου ενώ ο 28χρονος θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Ηρακλείου.

Διαφήμιση
Διαφήμιση