HomeHL-9Θλίψη για τον θάνατο του πρώην κοινοτάρχη Καμαρίου Ρ. Σεϊμένη

Θλίψη για τον θάνατο του πρώην κοινοτάρχη Καμαρίου Ρ. Σεϊμένη

Συνεδρίασε εκτάκτως το Δημοτικό Συμβούλιο Μαλεβιζίου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Με το άγγελμα του θανάτου του πρώην Προέδρου της Κοινότητας Καμαρίου Ρούσου Σεϊμένη, ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης προχώρησε στην ακόλουθη δήλωση: «Ένας άνθρωπος που υπηρέτησε με πάθος την αυτοδιοίκηση και προσέφερε τα μέγιστα στην Κοινότητα του Καμαρίου – και όχι μόνο – ο Ρούσος Σεϊμένης, δεν είναι πια μαζί μας.

Ο επί 8 χρόνια δραστήριος Πρόεδρος της Κοινότητας, την περίοδο 1974 – 1981, ο άνθρωπος που χωρίς να υπολογίζει κόπο και χρόνο έβαζε πάντα το κοινωνικό όφελος πέρα και πάνω απ’ όλα, η «ψυχή» του Καμαρίου, έφυγε για το ταξίδι χωρίς γυρισμό.

Θα ήθελα να εκφράσω στην οικογένεια και τους οικείους του αγαπητού Ρούσου, τα θερμά συλλυπητήρια σύσσωμης της Δημοτικής Αρχής και εμού προσωπικώς»

Συνεδρίασε εκτάκτως το Δημοτικό Συμβούλιο Μαλεβιζίου

Το Δημοτικό Συμβούλιο Μαλεβιζίου, στο άγγελμα του θανάτου του πρώην Προέδρου της Κοινότητας Καμαρίου Ρούσου Σεϊμένη, συνεκλήθη εκτάκτως σήμερα Παρασκευή. Όπως τόνισε ο Δήμαρχος Κώστας Μαμουλάκης, ο μεταστάς προσέφερε ανεκτίμητες υπηρεσίες ως Κοινοτάρχης Καμαρίου τόσο στην κοινότητα Καμαρίου όπως και γενικότερα στο Δήμο Μαλεβιζίου.

Κατόπιν αυτού, το Δημοτικό Συμβούλιο αποφάσισε τα εξής:

1) Να γίνει η κηδεία του δημοτική δαπάνη.

2) Να εκφράσει τα θερμά συλλυπητήρια του Σώματος στην οικογένεια του.

3) Να ονομαστεί κεντρική οδός του Καμαρίου σε «Οδός Ρούσου Σεϊμένη».

Διαφήμιση
Διαφήμιση