HomeHL-SportsΓιορτή με Ατσαλένιο θέλει ο Βρέντζος

Γιορτή με Ατσαλένιο θέλει ο Βρέντζος

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο ισχυρός άνδρας του Εργοτέλη έστειλε το μήνυμά του εν όψει του κρητικού ντέρμπι

Τον Ατσαλένιο θα υποδεχθεί ο Εργοτέλης στο κυριακάτικο  κρητικό ντέρμπι του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής και ο Γιώργος Βρέντζος φρόντισε να τονίσει την Πέμπτη  ότι το εν λόγω παιχνίδι πρέπει να αποτελέσει μια γιορτή για το ποδόσφαιρο.

Με προσωπική του δήλωση ο ισχυρός άνδρας των «κιτρινόμαυρων» αναφέρει ότι δεν θα επιτραπεί σε κανέναν να προκαλέσει παρατράγουδα, ενώ δεν παρέλειψε να πει τα καλύτερα λόγια για τους αντιπάλους της ομάδας του στην αναμέτρηση της 18ης αγωνιστικής.

Αναλυτικά: «Θεωρώ σκόπιμο να παρέμβω, όχι μόνο ως Πρόεδρος και φίλαθλος του ΕΡΓΟΤΕΛΗ αλλά και ως Ηρακλειώτης, αναφορικά με τον αγώνα της Κυριακής με τον ΠΟΑ, διότι παρατηρώ ότι πάει να δημιουργηθεί ένα άσχημο κλίμα χωρίς λόγο.

Δεν καταλαβαίνω (αν και κάτι υποψιάζομαι…) γιατί να δημιουργείται τόση “ένταση” μεταξύ δυο ομάδων της ίδιας πόλης, οι οποίες άλλωστε ποτέ δεν είχαν κάποια ιδιαίτερη αντιπαλότητα. Πρέπει να είμαστε όλοι πολύ χαρούμενοι που δυο ομάδες από την ίδια πόλη βρίσκονται ψηλά στη βαθμολογία και πρωταγωνιστούν στο πρωτάθλημα.

Τόσο για τον Εργοτέλη που πριν από 1 χρόνο έπιασε “πάτο” και το μέλλον φάνταζε εξαιρετικά δυσοίωνο, όσο και για τον ΠΟΑ που με πολύ χαμηλό μπάτζετ διεκδικεί επί ίσοις όροις τον τίτλο και αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση για όλες τις άλλες ομάδες.

Ανεξάρτητα από τη βαθμολογική σημασία και για τις δυο ομάδες, καθώς και τον χαρακτήρα του τοπικού “ντέρμπι”, δεν πρόκειται για τίποτα περισσότερο από έναν κρίσιμο αγώνα μεταξύ δυο εκ των καλύτερων ομάδων του πρωταθλήματος, τις οποίες δεν χωρίζει τίποτα πέρα από 90 λεπτά αντιπαλότητας μέσα στο γήπεδο.

Ο ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ, επικαλούμενος λόγους ασφαλούς διεξαγωγής του αγώνα, μετά και από κάποια δυσάρεστα γεγονότα που συνέβησαν μετά το τέλος του 1ου αγώνα, με “θύμα” ακόμα και μένα τον ίδιο, θα μπορούσε να αρνηθεί την παρουσία οργανωμένων οπαδών του ΠΟΑ (και των “φίλων” τους) στον αγώνα της Κυριακής.

Δεν μας πέρασε όμως κάτι τέτοιο από το μυαλό ούτε στιγμή, διότι δεν θα επιτρέψουμε σε ελάχιστους, σε αριθμό και ποιότητα, “φιλάθλους” και “παράγοντες”, να χαλάσουν μια μέρα που σπάνια έχουμε την ευκαιρία να ζήσουμε.

Με μεγάλη χαρά θα φιλοξενήσουμε τους συμπολίτες και φίλους μας, καθώς και όλους τους φιλάθλους του Ηρακλείου, σε μια γιορτή του ποδοσφαίρου της αγαπημένης μας πόλης.

Κι αν κάποιοι, από όποια πλευρά κι αν προέρχονται, έχουν πάλι σκοπό να αμαυρώσουν μια τέτοια σπουδαία εκδήλωση, να ξέρουν ότι τα αστυνομικά μέτρα, αλλά και η αποδοκιμασία των πολλών, δεν θα τους το επιτρέψουν».

Διαφήμιση
Διαφήμιση