HomeΕΛΛΑΔΑΑννα Διαμαντοπούλου: Δεν πάω στη ΝΔ

Αννα Διαμαντοπούλου: Δεν πάω στη ΝΔ

«Παπαγαλάκια» διακινούν τα σενάρια

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Με κατηγορηματικό τρόπο διέψευσε η Αννα Διαμαντοπούλου σενάρια περί ένταξής της Πρωτοβουλίας «Ώρα Αποφάσεων» στην Νέα Δημοκρατία.

Με μια οργισμένη ανάρτησή της στο facebook η πρώην υπουργός που μετέχει στην «Ωρα Αποφάσεων» μαζί με τους Γ. Φλωρίδη και Γ. Ραγκούση, ξεκαθαρίζει ότι τα σενάρια διακινούνται από «κομματικά παπαγαλάκια»

«Ολα κατανοητά στην πολιτική, αλλά υπάρχουν όρια» διαμηνύει, διαψεύδοντας δημοσίευμα που τη θέλει να είναι σε προχωρημένες συζητήσεις με το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ώστε να συμπεριληφθεί στο γαλάζιο ψηφοδέλτιο σε μεγάλη περιφέρεια στις επόμενες εκλογές.

Η ανάρτηση της Αννας Διαμαντοπούλου:

Με αφορμή σενάρια που διακινούν παπαγαλάκια εκάστοτε ηγεσιών κομμάτων, καθαρά και ξάστερα: Η Πρωτοβουλία Ώρα Αποφάσεων που αφορά την συμβολή μας στην αναγέννηση του προοδευτικού χώρου, έχει ζωή μόλις 15 μέρες. Αρκετές όμως για να πυροδοτήσει πολιτικές εξελίξεις, ζυμώσεις και βέβαια επιθέσεις και σενάρια.

Όλα κατανοητά στην πολιτική αλλά για όλα υπάρχουν όρια. Διαψεύδω κατηγορηματικά όλα τα περί ένταξης η ακόμα και συνομιλιών σε οποιοδήποτε κόμμα, πόσο μάλλον της Νέας Δημοκρατίας. Είμαστε σταθερά προσηλωμένοι στο στόχο που περιγράψαμε μόλις πριν από λίγες μέρες.

iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση