HomeHL-9Ετοιμάζονται για… το 15ο Κυνήγι Κρυμμένου Θησαυρού

Ετοιμάζονται για… το 15ο Κυνήγι Κρυμμένου Θησαυρού

Και το 8ο Παιδικό Κυνήγι Κρυμμένου Θησαυρού

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στο πλαίσιο των αποκριάτικων εκδηλώσεων η περυσινή νικήτρια ομάδα του Κυνηγιού Κρυμμένου Θησαυρού Eurogeka με την συνδιοργάνωση της Περιφέρεια Κρήτης-ΠΕ Ηρακλείου και τον Δήμο Ηρακλείου, οργανώνει το 15ο Κυνήγι Κρυμμένου Θησαυρού και το 8ο Παιδικό Κυνήγι Κρυμμένου Θησαυρού.

Το παιδικό κυνήγι θα διεξαχθεί την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου στο πάρκο Γεωργιάδη, με έναρξη στις 10.00 στην πλατεία Καλλεργών μπροστά στο Δημαρχείο απ’ όπου τα παιδιά θα ξεκινήσουν την παρέλαση τους.

2

Σύμφωνα με τον διοργανωτή, με την συνοδεία μουσικής οι συμμετέχοντες θα διασχίσουν τους κεντρικούς δρόμους της πόλης με τελικό προορισμό το πάρκο του Γεωργιάδη όπου και θα εξελιχθεί το παιχνίδι έως νωρίς το απόγευμα. Προβλέπεται και φέτος συμμετοχή 1000 τουλάχιστον παιδιών των δύο τελευταίων τάξεων του δημοτικού σχολείου.

Το μεγάλο Κυνήγι Κρυμμένου Θησαυρού με την συμμετοχή 2000 περίπου ατόμων όλων των ηλικιών, είναι πια θεσμός για την πόλη και χαρακτηρίζεται ως η κορυφαία Αποκριάτικη εκδήλωση.

Θα διεξαχθεί την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου με κεντρικό άξονα το Δημαρχείο και θα εξελιχθεί στο κέντρο και τα περίχωρα της πόλης μέχρι αργά το απόγευμα.

Tο περίπτερο της ομάδας, θα βρίσκεται στα Λιοντάρια και θα είναι ανοιχτό 11.00-13.00 και 18.00-20.00 για εγγραφές και πληροφορίες καθημερινά εκτός Κυριακής.

Διαφήμιση
Διαφήμιση