HomeHL-GreeceΝέα μπλόκα στήνουν οι αγρότες – Βγαίνουν με τα τρακτέρ στη Θεσσαλονίκη

Νέα μπλόκα στήνουν οι αγρότες – Βγαίνουν με τα τρακτέρ στη Θεσσαλονίκη

Ενώ παραμένει αποκλεισμένο το τελωνείο των Ευζώνων

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Αυξάνονται καθημερινά τα μπλόκα των αγροτών σε διάφορα σημεία των εθνικών οδών καθώς συνεχίζονται οι κινητοποιήσεις σε όλη την Ελλάδα.

Σήμερα αναμένεται να στηθεί άλλο ένα μπλόκο στη περιοχή της Λάρισας καθώς τρακτέρ βρίσκονται ήδη στον κόμβο της Ραχούλας και ετοιμάζονται να κλείσουν την Εθνική Οδό Λάρισας – Τρικάλων.

Με βάση τις τελευταίες πληροφορίες φαίνεται πως οι αγρότες θα διακόψουν την κυκλοφορία της εθνικής οδού από 15:00 μέχρι 17:00.

Στις 2 μετά το μεσημέρι τρακτέρ αναμένονται και μέσα στη Θεσσαλονίκη καθώς αγρότες και κτηνοτρόφοι από το μπλόκο Δερβενίου θα μεταβούν στη πλατεία ΧΑΝΘ.

«Κάναμε αίτημα στην τροχαία και αφού διαβουλεύτηκαν μας έδωσαν θετική απάντηση για την μετάβαση των 30 τρακτέρ στο κέντρο της Θεσσαλονίκης» ανακοίνωσε ο πρόεδρος του Συνεταιρισμού Μελισσοχωρίου, Θόδωρος Χατζητομάρης προσθέτοντας ότι αυτή τους η κινητοποίηση εντάσσεται στη διοργάνωση συλλαλητηρίου στις 12 το μεσημέρι, με αφορμή τα εγκαίνια (19.00) της 10ης Διεθνούς Έκθεσης Κτηνοτροφίας και Πτηνοτροφίας «Ζootechnia», που ανοίγει τις πύλες της και θα διαρκέσει έως τις 5 Φεβρουαρίου.

Στο μεταξύ, σύμφωνα με μέλη της διοργάνωσης του συλλαλητηρίου στην κινητοποίηση που θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη θα πάρουν μέρος, χωρίς τρακτέρ, αγροτοκτηνοτρόφοι και αλιείες από διάφορα μπλόκα. Μεταξύ άλλων, «παρών» στο αυριανό συλλαλητήριο έχουν ήδη ανακοινώσει ότι θα δώσουν αγρότες και κτηνοτρόφοι από τις περιοχές των Σερρών, Παγγαίου και Δράμας και Ελευθερούπολης.

Παράλληλα παραμένει αποκλεισμένος ο τελωνειακός σταθμό στους Εύζωνες με τους αγρότες να έχουν ανακοινώσει ότι θα παραμείνουν εκεί τουλάχιστον έως την Παρασκευή.

Protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση