HomeΣΠΟΡΗρακλής – Κέρκυρα 0-0

Ηρακλής – Κέρκυρα 0-0

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ισόπαλοι, χωρίς σκορ, αναδείχθηκαν στο «Καυτανζόγλειο». Οι δύο ομάδες αναμετρήθηκαν σε εξ αναβολής παιχνίδι για την 11η αγωνιστική της Super League.

Το θέαμα που προσέφεραν οι δύο ομάδες στο πρώτο ημίχρονο δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας. Η Κέρκυρα απείλησε πρώτη, όταν στο 3ο λεπτό ο Τουράμ δεν μπόρεσε να ολοκληρώσει τη φάση, καθώς ο Σαραμαντάς τον έκοψε την τελευταία στιγμή. Στο 44’ ο Γεωργίου έκανε το γύρισμα από τα δεξιά, με τον Χουάντερσον να μπλοκάρει.

Η Κέρκυρα απείλησε πρώτη και στο δεύτερο μέρος. Στο 48’ το σουτ του Κόντου κόντραρε και κατέληξε στην αγκαλιά του Χουάντερσον, ενώ στη συνέχεια ο Ηρακλής έγινε πιο επιθετικός. Στο 59’ ο Κούρος με δυνατό σουτ ανάγκασε τον Κουτζαβασίλης σε απόκρουση, ενώ δύο λεπτά αργότερα ο Λεοζίνιο έστειλε τη μπάλα άουτ.

Στην συνέχεια η Κέρκυρα ισορρόπησε και πάλι το παιχνίδι, ενώ απείλησε στο 80’, με τον Επστάιν να πιάνει το δυνατό σουτ, αναγκάζοντας τον Χουάντερσον σε εντυπωσιακή επέμβαση. Μέχρι το τέλος το 0-0 δεν άλλαξε και οι δύο ομάδες πρόσθεσαν από έναν βαθμό στη συγκομιδή τους.

Κίτρινες κάρτες: Νίκιτς, Σιόντης, Σπίνουλας, Τουράμ

Ηρακλής (Σάββας Παντελίδης):
Χουάντερσον, Κούρος, Σαραμαντάς, Στάμου, Τζανετόπουλος, Ιντζόγλου, Δώνης, Γροντής, Λεοζίνιο (69′ Πασάς), Μοντέιρο (86′ Λουκίνας), Περόνε (74′ Μπαστακός).

Κέρκυρα (Μιχάλης Γρηγορίου):
Κουτζαβασίλης, Βενέτης (42′ Ντιμιτρόφσκι), Γεωργίου (72′ Επστάιν), Ζορμπάς, Σπίνουλας, Κόντος, Σιόντης, Ιωάννου, Ζαραδούκας (82′ Ντιόγκο), Νίκιτς, Τουράμ.

Διαφήμιση
Διαφήμιση