HomeΨΙΛΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑΈνας χρόνος χωρίς τη Μαρία

Ένας χρόνος χωρίς τη Μαρία

Το Σάββατο το ετήσιο μνημόσυνο για τη δημοσιογράφο Μαρία Παπουτσάκη

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Πέρασε κιόλας ένας χρόνος από τη στιγμή που η Μαρία Παπουτσάκη, η γνωστή δημοσιογράφος του Mega, άφηνε την τελευταία της πνοή νικημένη από την επάρατη νόσο, σε ηλικία 61 χρόνων.

Η οικογένειά της, οι πολλοί φίλοι της, και ολόκληρο το Πισκοπιανό, η ιδιαίτερη πατρίδα της, τιμούν το ερχόμενο Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2017, τη μνήμη της. Το ετήσιο μνημόσυνο, όπως μαθαίνουμε, θα τελεστεί στις 8:30 το πρωί στον Ιερό Ναό Μεταμόρφωσης του Σωτήρος στο Πισκοπιανό Χερσονήσου.

Η Μαρία μπήκε στην ενεργό δημοσιογραφία το 1981 και εργάστηκε στις εφημερίδες “Ελευθεροτυπία”, “Πρώτη”, “Επικαιρότητα”, “Αυριανή”, το περιοδικό “Ταχυδρόμος”, τον ραδιοφωνικό σταθμό “Flash”, ενώ για 23 χρόνια κάλυπτε στο Mega το ρεπορτάζ του Υπουργείου Παιδείας & Θρησκευμάτων, περνώντας το σε άλλη διάσταση. Επίσης είχε εργαστεί για 30 χρόνια στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων από το οποίο έλαβε και το “Βραβείο Αξίας του ΑΠΕ”.

Τα τελευταία χρόνια η Μαρία και ο σύζυγός της, ο επίσης γνωστός δημοσιογράφος Μιχάλης Αλεξανδρίδης, επέστρεφαν συχνά από την Αθήνα  στο Πισκοπιανό όπου και ζούσαν για μεγάλα χρονικά διαστήματα, κοντά στους Κρητικούς φίλους τους,  ωστόσο η επάρατη νόσος έκοψε το νήμα της ζωής της πρόωρα. Ο δημοσιογραφικός κόσμος – και όχι μόνο –  δεν θα την ξεχάσει ποτέ…

Διαφήμιση
Διαφήμιση