HomeHL-SportsΡαζβάν Λουτσέσκου: «Συγχαίρω τον ΟΦΗ για το πάθος του, παίρνω πάνω μου την ευθύνη για το πέταγμα της μπάλας»

Ραζβάν Λουτσέσκου: «Συγχαίρω τον ΟΦΗ για το πάθος του, παίρνω πάνω μου την ευθύνη για το πέταγμα της μπάλας»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Με κολακευτικά λόγια για την απόδοση του ΟΦΗ στο παιχνίδι αναφέρθηκε στη συνέντευξη τύπου που ακολούθησε μετά το τέλος του αγώνα ο προπονητής της Ξάνθης Ραζβάν Λουτσέσκου. 

Στην αρχική του τοποθέτηση ο τεχνικός της ομάδας της Θράκης τόνισε: 

«Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι για εμάς αυτό , αλλά το πιο σημαντικό σε αυτή την διοργάνωση είναι πρόκριση. Αντιμετωπίσαμε μια ομάδα που έπαιξε με πολύ δύναμη και θα πρέπει να τον συγχωρώ για αυτό το γεγονός και εύχομαι ότι καλύτερο για την πορεία του στη Β΄Εθνική.

Σαν παιχνίδι ξεκινήσαμε καλά πιέσαμε τον αντίπαλο και προσπαθήσαμε να κρατήσουμε τον αντίπαλο μακριά, αλλά δεχθήκαμε ένα γκολ από το τίποτα.

Από εκείνο το σημείο και μετά η αυτοπεποίθηση του ΟΦΗ ήταν στο υψηλό επίπεδο, και για εμάς επειδή υπήρχε ένα φόβος να χάσουμε την πρόκριση παλέψαμε να παίξουμε με τελικές πάσες για να βρούμε κάποιο γκολ , και αυτό έδωσε την ευκαιρία στον ΟΦΗ να παίξει με μεγάλες μπάλες σε ένα παιχνίδι που είναι δυνατός και οργανωμένος. Το δεύτερο ημίχρονο ήταν πάνω κάτω στο ίδιο μήκος κύματος.

Ίσως να είχαμε πιο καθαρό μυαλό για να αποφύγουμε την πίεση του αντιπάλου αλλά κάναμε ένα τεράστιο λάθος στο δεύτερο γκολ, και από εκεί και πέρα πήραμε ένα κίνητρο εμείς γιατί δεν είχαμε κάτι να χάσουμε.

Σκοράραμε ένα φανταστικό γκολ με τον Λουσέρο που μας έδωσε την πρόκριση. Κάναμε ένα καλό παιχνίδι στην Ξάνθη , αλλά λαμβάνοντάς υπόψη τα δύο παιχνίδια εκτιμώ περισσότερο την προσπάθεια του ΟΦΗ και το γεγονός ότι δεν ήθελαν να βρεθούν εκτός Κυπέλλου.

Από την άλλη πρέπει να λάβω σοβαρά ότι οι παίκτες μου συνεχίζουν την πολύ καλή περίοδο που είμασταν αφού έχουμε εξασφαλίσει γρήγορα την παραμονή, έχοντας ένα πάρα πολύ δύσκολο πρόγραμμα με πολύ δύσκολες ομάδες.

Και σήμερα ήρθαμε να πάρουμε την πρόκριση και το καταφέραμε αλλά δεν ήταν εύκολο γιατί δεν είχαμε όλους τους παίκτες γιατί ήταν κάποιοι τραυματίες και κάποιοι είχαν κάρτες όπως ο Τριάδης. Υπάρχει μια πνευματική κούραση γιατί ακολουθούν δύο δύσκολα παιχνίδι με Πανιώνιο και ΠΑΟΚ για πρωτάθλημα και Κύπελλο.

Μου άρεσε πολύ η ατμόσφαιρα ακόμη και αν στο τέλος του παιχνιδιού ήταν δύσκολα αλλά ήταν μια καυτή ατμόσφαιρα.» 

Για το αν θεωρεί ότι είναι δίκαιη η πρόκριση με βάση την εικόνα των δύο ομάδων και στα δύο ματς: 

«Στο τέλος ναι. Λαμβάνοντας υπόψη και το πρώτο ματς που είχαμε υπέρ μας την κατοχή και δύο δοκάρια. Στο σημερινό ματς εκτός από τα δύο γκολ του ΟΦΗ δεν θυμάμαι κάποια άλλη φάση και θεωρώ βάσει των δύο παιχνιδιών είναι δίκαιη η πρόκριση μας.»  

Για το ότι πετάχτηκε μπάλα από τον πάγκο της Ξάνθης στις καθυστερήσεις του αγώνα η απάντηση του Λουτσέσκου ήταν αφοπλιστική: 

«Θα πρέπει να απολογηθώ είναι δικό μου λάθος. Εγώ είμαι προπονητής και εγώ πρέπει να ελέγξω τον πάγκο μου αλλά αυτό δεν άλλαξε το τελικό αποτέλεσμα και συγνώμη για αυτό». 

Διαφήμιση
Διαφήμιση