HomeHL-SportsΝίκος Παπάδοπουλος: «Σήμερα ανάψαμε μια μικρή φωτιά που ελπίζω να μεγαλώσει στη συνέχεια»

Νίκος Παπάδοπουλος: «Σήμερα ανάψαμε μια μικρή φωτιά που ελπίζω να μεγαλώσει στη συνέχεια»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Απόλυτα ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του παρά το γεγονός ότι ο ΟΦΗ δεν κατάφερε να περάσει στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος εμφανίστηκε στη συνέντευξη τύπου μετά το τέλος του αγώνα με την Ξάνθη ο Νίκος Παπαδόπουλος. 

Ο προπονητής του ΟΦΗ στην αρχική του τοποθέτηση του για το ματς: 

«Να δώσω συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές και τον κόσμο της ομάδας. Όλοι είδαν ότι κάναμε μια τεράστια προσπάθεια που είναι από τις καλύτερες της Σούπερ Λίγκα έχει καιρό να χάσει. Το πλάνο μας πήγε όπως το θέλαμε και με τις λίγες τελικές που συνηθίζει να κάνει η Ξάνθη σε κάθε ματς έκανε ένα σουτ και πήρε την πρόκριση.

Η προσπάθεια δεν πρέπει να σταματήσει εδώ . Σήμερα ανάψαμε μια μικρή φωτιά και ελπίζω στη συνέχεια να αρχίζει να μεγαλώνει για τον στόχο που έχουμε. Είμαι εδώ γιατί είμαι μαχητής και θα δώσουμε τα πάντα για να πετύχουμε τον στόχο.

Πρέπει να συγκεντρωθούμε και να δουλέψουμε που έχουμε χρόνο για να παρουσιάζουμε ίδια εικόνα και στο πρωτάθλημα. Όπως έχω πει και στους παίκτες πρέπει να βάζουμε και μικρούς στόχους όπως το να μειώσουμε την διαφορά από τις ομάδες που διεκδικούν την άνοδο μέχρι το τέλος του πρώτου γύρου» 

Για το αν βοηθήσει την ομάδα του το γεγονός ότι θα υπάρξει μια διακοπή 11 ημερών απάντησε πως: 

«Αυτές τις ημέρες προσπαθήσαμε να δουλέψουμε στο τακτικό κομμάτι και θα μας βοηθήσει η διακοπή να περάσω την δική μου φιλοσοφία και να ενσωματωθούν και οι καινούργιοι παίκτες για να έχουμε μια καλή εικόνα και εκτός έδρας.» 

Για τις μεταγραφές και το αν περιμένουμε κάτι άλλο είτε σήμερα , είτε τις επόμενες ημέρες που υπάρχει η έξτρα περίοδος για τους ελεύθερους παίκτες είπε: 

«Έχουμε κάνει μεγάλη προσπάθεια. Από την ημέρα που ήρθα είπα ότι χρειαζόμαστε 2-3 παίκτες με ποιότητα. Υπάρχουν προβλήματα γιατί βλέπουν μια ομάδα που είναι στη βαθμολογία και αρκετοί το σκέφτονται. Κάναμε ότι καλύτερο μπορούσαμε.

Αυτό που είπα στον πρόεδρο είναι ότι. Έχουμε συμφωνήσει με ένα γκολκιπερ και από εκεί και πέρα αν υπάρχει κάτι καλό σε θέση που χρειαζόμαστε θα κάνουμε μια μεταγραφή όχι για να την κάνουμε απλώς. » 

Για το αν πιστεύει ότι ο ΟΦΗ έχει ελπίδες όπως πέρυσι να ανατρέψει την εις βάρος του κατάσταση και να πάρει μια από τις δύο θέσεις ανόδου στη Σούπερ Λίγκα: 

«Σας είπα ότι το πιστεύω για αυτό είμαι εδώ. Έρχομαι σε μια δύσκολη στιγμή για τον ΟΦΗ όμως το συναίσθημα μετράει πάντα σε εμένα και για αυτό πρέπει να το παλέψουμε όλοι μέσα στο τέλος. Εάν δεν μπορέσω να μεταδώσω αυτή την πίστη και στους παίκτες τότε θα αποτύχω.»  

Για την θερμή υποδοχή που του επιφύλασσε ο κόσμος του ΟΦΗ επισήμανε: 

«Η αγάπη του κόσμου γνωρίζουν πόσο δεμένος είμαι με αυτή την ομάδα. Ας συπαραστέκονται περισσότερο στους παίκτες και όχι σε εμένα γιατί οι παίκτες χρειάζονται» .

«Είμαι υπερήφανος για την ομάδα μου» 

Διαφήμιση
Διαφήμιση