HomeΚΡΗΤΗZARO’S: Αύξηση-ρεκόρ 128% στις εξαγωγές του νερού του Ψηλορείτη για το 2016

ZARO’S: Αύξηση-ρεκόρ 128% στις εξαγωγές του νερού του Ψηλορείτη για το 2016

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Υψηλά ρεκόρ πωλήσεων, αύξηση του μεριδίου στην ελληνική αγορά και είσοδος στην Κίνα

Αύξηση-ρεκόρ 128% σημείωσαν το 2016 οι εξαγωγές της εταιρείας ΒΟΤΟΜΟΣ ΑΕ, που παράγει το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ZARO’S, συνεχίζοντας έτσι την αυξητική τάση του 2015, όπου το ποσοστό της αύξησης ήταν 62% συγκριτικά με το 2014.

Την ίδια στιγμή η εταιρεία επέκτεινε την εξαγωγική της δραστηριότητα σε νέες μεγάλες αγορές του εξωτερικού, όπως η Κίνα, το Βέλγιο και η Νότια Αφρική, ενώ παρά τις δυσμενείς οικονομικές συνθήκες, το ZARO’S συνέχισε να καταγράφει υψηλές επιδόσεις και αύξηση των πωλήσεων στην ελληνική αγορά ενισχύοντας περαιτέρω το μερίδιό του.

Πιο συγκεκριμένα, μόνο στο Ισραήλ, οι εξαγωγές του ZARO’S αυξήθηκαν κατά 167% σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά, ενώ το 2016 σηματοδότησε την είσοδο του προϊόντος στις αγορές της Κίνας, του Βελγίου και της Νοτίου Αφρικής.

Επιπλέον, το νερό του Ψηλορείτη συνέχισε να διατίθεται με επιτυχία σε αγορές εντός και εκτός Ευρώπης, όπως στον Καναδά τη Γαλλία, και τη Γερμανία.

Επιπρόσθετα, οι συνολικές πωλήσεις της εταιρείας το 2016 παρουσίασαν αύξηση κατά 2,73% σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά κάτι που οφείλεται κυρίως στα αυξανόμενα μεγέθη των εξαγωγών και την τουριστική κίνηση.

Είναι ενδεικτικό ότι οι πωλήσεις του ZARO’S κινήθηκαν ανοδικά, παρά τις εκτεταμένες ζημίες που προκλήθηκαν σε ολόκληρη την εφοδιαστική αλυσίδα από την υπόθεση της «Μαρινόπουλος», με την εταιρεία να μετριάζει, όσο ήταν δυνατό, τις επιπτώσεις αυτές.

Τονίζεται ότι το Νερό ZARO’S, το μοναδικό φυσικό μεταλλικό νερό της Κρήτης, εμφιαλώνεται σε πηγές με τις πιο σύγχρονες προδιαγραφές χωρίς να υποστεί καμία επεξεργασία, διαδικασία που διασφαλίζει ότι το προϊόν φτάνει στον καταναλωτή διατηρώντας την ίδια φυσικοχημική σύσταση και μικροβιακή καθαρότητα που είχε στην πηγή.

Διαφήμιση
Διαφήμιση