HomeΚΡΗΤΗΟι πρόεδροι των τοπικών κοινοτήτων έθεσαν τα ζητήματά τους στον Β. Λαμπρινό

Οι πρόεδροι των τοπικών κοινοτήτων έθεσαν τα ζητήματά τους στον Β. Λαμπρινό

Συνάντηση στην Λότζια

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Με τους προέδρους των τοπικών κοινοτήτων του Δήμου Ηρακλείου συναντήθηκε το πρωί της Τρίτης 31 Ιανουαρίου ο Δήμαρχος Βασίλης Λαμπρινός. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα «Ανδρέα Παπανδρέου» στην Λότζια, και συζητήθηκαν τα γενικά προβλήματα της περιφέρειας του Δήμου αλλά και τα επί μέρους θέματα κάθε κοινότητας. Τέθηκαν ζητήματα καθαριότητας, τεχνικής υποστήριξης, αγροτικής οδοποιίας κ.λπ. .

dimarchos-proedri-2

Η συζήτηση έγινε σε καλό κλίμα και οι πρόεδροι ενημερώθηκαν για το τρέχον τεχνικό πρόγραμμα που περιλαμβάνει τσιμεντοστρώσεις και καθαρισμό σε μεγάλο κομμάτι του αγροτικού οδικού δικτύου, για τα έργα άρδευσης που βρίσκονται σε εξέλιξη ή έχουν δρομολογηθεί καθώς και για τον σχεδιασμό  του Δήμου που περιλαμβάνει τουλάχιστον ένα σημαντικό έργο σε κάθε κοινότητα για το προσεχές διάστημα. Επίσης αποφασίστηκε, μεταξύ άλλων, να τεθεί το κριτήριο της εντοπιότητας όσον αφορά τους οδοκαθαριστές που πηγαίνουν σε χωριά και κοινότητες καθώς και η τοποθέτηση επιπλέον κάδων στα σημεία όπου είναι απαραίτητο.

dimarchos-proedri-1

Ο Δήμαρχος, αφού άκουσε τους προέδρους, τους επανέλαβε ότι η παρούσα δημοτική αρχή δίνει μεγάλη σημασία στην ισόρροπη ανάπτυξη κέντρου και περιφέρειας του Δήμου: «Δεν υποσχεθήκαμε, ούτε θα υποσχεθούμε πράγματα που δεν μπορούμε να κάνουμε. Στο μέτρο των δυνατοτήτων μας όμως φροντίζουμε να ικανοποιούμε όσο πιο γρήγορα γίνεται τα λογικά αιτήματα που θέτουν οι πρόεδροι εκ μέρους των κατοίκων των περιοχών τους. Και η συχνή και ουσιαστική επικοινωνία που έχουμε μαζί τους, σίγουρα βοηθάει προς την συγκεκριμένη κατεύθυνση».

Στην συνάντηση παρευρέθηκαν και οι Αντιδήμαρχοι  Γιώργος Καραντινός,  Γιάννης Αναστασάκης, Κώστας Βαρδαβάς και Πέτρος Ινιωτάκης, καθώς και στελέχη της Υπηρεσίας Καθαριότητας, της Τεχνικής Υπηρεσίας και της ΔΕΥΑΗ.

Διαφήμιση
Διαφήμιση