HomeΕΛΛΑΔΑDER Touristik: Υπερδιπλάσιες φέτος οι κρατήσεις για Ελλάδα

DER Touristik: Υπερδιπλάσιες φέτος οι κρατήσεις για Ελλάδα

Τι δείχνουν τα στοιχεία

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Υπερδιπλάσιες κρατήσεις σε σχέση με πέρυσι έχει φέτος για Ελλάδα o γερμανός τουρ οπερέιτορ DER Touristik. Όπως δηλώνει ο διευθύνων σύμβουλος Rene Herzog, οι τιμές στην Ελλάδα παρέμειναν στο ίδιο επίπεδο, σε αντίθεση με άλλες χώρες της Μεσογείου, γι αυτό και η Ελλάδα «είναι ο νικητής στη σχέση τιμής-απόδοσης μεταξύ των φαβορί προορισμών το καλοκαίρι του 2017».

Ο DER Touristik δίνει έμφαση φέτος στους προορισμούς της Δυτικής Μεσογείου, όπου οι επισκέπτες αισθάνονται ασφαλείς και από την Ανατολή Μεσόγειο εξαίρεση αποτελεί η Ελλάδα, όπου οι κρατήσεις, όπως λέει, έχουν υπερδιπλασιαστεί.

Οι Βαλεαρίδες Νήσοι, τα Κανάρια Νησιά, η Πορτογαλία, και η Ιταλία, μαζί με την Ελλάδα, βρίσκονται στην πρώτη πεντάδα των προορισμών του τουρ οπερέιτορ με την υψηλότερη ζήτηση, ενώ δυναμική επιστροφή διαφαίνεται για την Αίγυπτο.

Πολλές προσφορές υπάρχουν για Τυνησία και Τουρκία, σταθερά υψηλή παραμένει η ζήτηση για κρουαζιέρες, ενώ αμετάβήτες παρέμειναν οι τιμές στους μακρυνούς προορισμούς.

Ο DER Touristik γιορτάζει φέτος τα 100 χρόνια λειτουργίας του, καθώς το πρώτο ταξιδιωτικό του γραφείο στη Γερμανία ξεκίνησε στις 17 Οκτωβρίου 1917 εκδίδοντας σιδηροδρομικά εισιτήρια. Πλέον ο Όμιλος διακινεί ετησίως περισσότερους από 7 εκατομμύρια τουρίστες σε 14 χώρες της Ευρώπης.

Η 100ή επέτειος θα γιορτασθεί με σειρά εκδηλώσεων και προσφορών, με σύνθημα «100 χρόνια διακοπές με αγάπη».

Protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση