HomeΣΠΟΡΠΟΑ Κηφισιά 2-0

ΠΟΑ Κηφισιά 2-0

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Παίζοντας αρκετά καλό ποδόσφαιρο κατά διαστήματα ο ΠΟΑ κατάφερε να ρεφάρει την εντός έδρας ήττα της προηγούμενης αγωνιστικής από τον Εθνικό κερδίζοντας με 2-0 την Κηφισιά την Κυριακή  το απόγευμα στο Ατσαλένιο στα πλαίσια της 17ης αγωνιστικής του 4ου ομίλου της Γ΄Εθνικής. 

Ο ΠΟΑ ευτύχησε να προηγηθεί με γκολ του Τριανταφύλλου μόλις στο 4΄και αυτό το γκολ έδωσε άλλον αέρα στους γηπεδούχους. Ο επιθετικός του ΠΟΑ επιχείρησε δυνατό σουτ νμε το δεξί μέσα από την περιοχή και αφού η μπάλα βρήκε πρώτα στο αριστερό κάθετο δοκάρι στη συνέχεια κατέληξε στα δίχτυα της Κηφισιάς για να γίνει το 1-0.

Ο Τριανταφύλλου ήταν αυτός μάλιστα που στο 20΄θα μπορούσε να είχε κάνει το 2-0 αν ο Γουμάγιας δεν του έλεγε όχι με εντυπωσιακή επέμβαση στο πλασέ που επιχείρησε.

Στο 32΄η Κηφισιά άγγιξε την ισοφάριση με το σουτ του Φαρινόλα να βρίσκει την εξωτερική πλευρά των διχτύων, ενώ στο 34΄ο ΠΟΑ έφτασε και πάλι μια ανάσα από το 2-0 αλλά και πάλι ο Γουμάγιας είπε όχι στο σουτ του Τριανταφύλλου.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε σχεδόν όπως και το πρώτο με τον ΠΟΑ να κάνει στο 54΄το 2-0 όταν μετά τη σέντρα του Γενιτσαρίδη από τα δεξιά ο Φραγκιαδάκης με κεφαλιά έστειλε για δεύτερη φορά τη μπάλα στο βάθος της εστίας της Κηφισιάς.

Ο Γουμάγιας στο 59΄απεσώβησε σωτήρια με την επέμβαση του στο πλασέ του Πετρά το 3-0 και από εκεί και πέρα ο ρυθμός του αγώνα έπεσε κάπως με τον ΠΟΑ να κρατάει άνετα το υπέρ του 2-0 και την Κηφισιά.

4΄Γκολ για τον ΠΟΑ. Δυνατό σουτ του Τριανταφύλλου με το δεξί μέσα από την περιοχή η μπάλα βρίσκει πρώτα στο αριστερό κάθετο δοκάρι και μετά καταλήγει στα δίχτυα της Κηφισιάς.

9′ Ευκαιρία για την Κηφισιά. Πολύ καλό και δυνατό σουτ στα όρια της περιοχής από τον Σάμιο η μπάλα θα περάσει άουτ.

14΄Νέα ευκαιρία για την Κηφισιά. Πολύ καλό σουτ του Σουλελέ που παιρνάει λίγο άουτ.

20΄Μεγάλη ευκαιρία για τον ΠΟΑ. Ο Τριανταφύλλου από κοντά προσπάθησε να πλασάρει για το 2-0 από πλάγια θέση , με τον Γουμάγια όμως να αποκρούει εντυπωσιακά τη μπάλα.

32΄Μεγάλη ευκαιρία για την Κηφισιά. Γέμισμα του Χαλκιά από τα δεξιά, τελείωμα του Φαρινόλα, στην εξωτερική πλευρά των διχτύων η μπάλα.

34΄Μεγάλη ευκαιρία για τον ΠΟΑ. Ο Αμπντουραχμάνι έκανε πολύ ωραία ενέργεια από τα αριστερά, έκοψε για τον Τριανταφύλλου ο οποίος σούταρε και ανάγκασε τον τερματοφύλακα της Κηφισιάς σε εκπληκτική επέμβαση.

53΄Καλή ευκαιρία για την Κηφισιά. Ωραία κίνηση του Μουσταφίδη από τα δεξιά αλλά το σουτ που επιχείρησε η μπάλα έφυγε άουτ.

54΄Γκολ για τον ΠΟΑ. Σέντρα του Γενιτσαρίδη από τα δεξιά στην καρδιά της περιοχής ο Φραγκιαδάκης θα πιάσει την κεφαλιά και θα κάνει το 2-0.

59΄Μεγάλη ευκαιρία για τον ΠΟΑ. Αντεπίθεση για τον ΠΟΑ με τον Αμπντουραχμάνι από τα δεξιά που θα κάνει τη σέντρα με τον Φραγκιαδάκη να στρώνει στον Πετρά που θα κάνει το πλασέ αλλά ο Γουμάγιας θα αποκρούσει σωτήρια αποτρέποντας το 3-0.

64′ Καλή φάση για την Κηφισιά. Σουτ του Κυριαζή έξω από την περιοχή του ΠΟΑ η μπάλα φεύγει άουτ.

67΄Καλή ευκαιρία για τον ΠΟΑ. Εκτέλεση φάουλ από τον Σταθόγλου ο Τριανταφύλλου θα στοπάρει τη μπάλα θα πλασάρει αλλά ο Γουμάγιας θα βγάλει τη μπάλα σε κόρνερ.

78΄Επικίνδυνη σέντρα σουτ του Τεγούση από τα δεξιά η μπάλα λίγο άουτ.

86΄Καλό σουτ του Τριανταφύλλου στα όρια της περιοχής μπλοκάρει τη μπάλα ο Γουμάγιας.

ΠΟΑ: Γιαγκιόζης, Αραβιάκης, Χαρίτος, Γενιτσαρίδης, Παπαδομιχελάκης, Σταθόγλου, Μπουτσάκης (90΄Βρετός), Αμπτουραχάνι, Χατζηανδρέου (16΄λ.τ Φραγκιαδάκης), Πετράς, Τριανταφύλλου (93΄Σακλαμάκης)

Κηφισιά: Γουμάγιας, Χαλκιάς (58΄Παναγιωτόπουλος), Καρακώστας, Έλσνερ, Τεγούσης, Σάμιος, Σουλελές, Κυριαζής (69΄Σπηλιωτάκης), Ταμπάκης (58΄Ρέντζης), Μουσταφίδης, Φαρινόλα.

Διαφήμιση
Διαφήμιση