HomeHL-SportsΠαναιτωλικός ΠΑΟΚ 0-1

Παναιτωλικός ΠΑΟΚ 0-1

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Μολονότι αγωνίστηκε για περίπου 60 λεπτά με παίκτη λιγότερο ο ΠΑΟΚ έδειξε μέταλλο στο Αγρίνιο και κατάφερε να φύγει με το τρίποντο, επικρατώντας με 1-0 του Παναιτωλικού, για την 18η αγωνιστική της Super League.

Ούτε το αριθμητικό μειονέκτημα για μία ώρα αγώνα δεν στάθηκε ικανό να διακόψει την ξέφρενη πορεία του ΠΑΟΚ, που επικράτησε 1-0 του Παναιτωλικού στο Αγρίνιο για τη 18η αγωνιστική της Super League.

Ο Μυστακίδης στο 62΄ σημείωσε το μοναδικό γκολ για τον ΠΑΟΚ που αγωνίστηκε με δέκα παίκτες από το 32΄ λόγω αποβολής του Αθανασιάδη με απευθείας κόκκινη κάρτα.

Ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε πολύ δυνατά, κυριάρχησε στο γήπεδο και στο 14΄ άγγιξε το γκολ. Ο Κυριακίδης απέκρουσε το σουτ του Μπίσεσβαρ και ο Σακόφ που πήρε το «ριμπάουντ» είδε τη μπάλα να βρίσκει στο δοκάρι.

Στο 32΄ οι ισορροπίες άλλαξαν, μετά από την αψυχολόγητη ενέργεια του Στέφανου Αθανασιάδη να χτυπήσει εκτός φάσης τον Χαντάκια που τον μάρκαρε σκληρά. Κόκκινη κάρτα για τον Κλάους και οι φιλοξενούμενοι ήταν αναγκασμένοι να παίξουν χωρίς τον αρχηγό τους τουλάχιστον για μία ώρα.

Παρόλα αυτά, δεν πτοήθηκαν. Η πιο φορμαρισμένη ομάδα στην Ελλάδα συνέχισε να επιτίθεται και να βρίσκει μπροστά της τον πιο… φορμαρισμένο τερματοφύλακα, τον Κυριακίδη ο οποίος επενέβη και στο 52΄ σε κλάσικό τετ-α-τετ με τον Σακόφ.

Δεν μπόρεσε όμως να κάνει τίποτα στο 62΄ όταν ο Λέοβατς σέντραρε από αριστερά και ο Μυστακίδης μόνος στο δεύτερο δοκάρι έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Ο ΠΑΟΚ κράτησε μέχρι το τέλος και πανηγύρισε τη 10η νίκη του στους τελευταίους 11 αγώνες.

Αν, μάλιστα, καταφέρει να περάσει χωρίς απώλειες από τον εξ αναβολής αγώνα με την ΑΕΛ την Τετάρτη, θα ανεβεί στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας.

Κίτρινες: Χαντάκιας, Ρότσα, Μουνιός – Σακόφ

Κόκκινες: Αθανασιάδης (32΄)

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Μάκης Χάβος): Κυριακίδης, Κούσας, Χαντάκιας, Ροντρίγκες (65΄ Ρόζα), Μύγας (40΄λ.τρ. Μύγας), Ρότσα, Μάκος, Πάουλο, Κλέσιο, Μουνιός (76΄ Λόπες), Μαρκόφσκι.

ΠΑΟΚ (Βλάνταν Ιβιτς): Γλύκος, Μάτος, Κρέσπο, Βαρέλα, Λέοβατς, Τσίμιροτ, Σάκχοφ, Μπίσεσβαρ (63΄ Μαλεζάς), Κάμπος (40΄ Μυστακλιδης), Πέλκας (75΄ Κάνιας), Αθανασιάδης.

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση