HomeΕΛΛΑΔΑΈκθεση Τουριστικών Ειδών – Δώρων – Λαϊκής Τέχνης- Μόδας & Αξεσουάρ

Έκθεση Τουριστικών Ειδών – Δώρων – Λαϊκής Τέχνης- Μόδας & Αξεσουάρ

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ρόδος 3-5 Φεβρουαρίου 2017 Διεθνής Αερολιμένας Ρόδου Διαγόρας

Με περισσότερα από 29 χρόνια διοργάνωσης η Έκθεση Τουριστικών Ειδών – Δώρων – Λαϊκής Τέχνης – Μόδας & Αξεσουάρ πραγματοποιείται για μια ακόμη χρονιά στη Ρόδο συνεχίζοντας να αποτελεί μια από τις σημαντικότερες εκθέσεις της Ελλάδας.

Από τις 3 έως τις 5 Φεβρουαρίου 2017 η Έκθεση Τουριστικών Ειδών – Δώρων – Λαϊκής Τέχνης & Αξεσουάρ κάνει τη δεύτερη στάση της στην Αίθουσα Αναχωρήσεων Εξωτερικού του Διεθνή Αερολιμένα Ρόδου Διαγόρας. Η Έκθεση φιλοξενεί συμμετοχές υγιών επιχειρήσεων οι οποίες είναι έτοιμες να εξοπλίσουν το δικό σας κατάστημα και φέτος.

Η Έκθεση που έχει αριθμήσει εκατοντάδες συμμετοχές & πλήθος επισκεπτών ανά τα χρόνια διοργάνωσης της είναι έτοιμη να συμπληρώσει τον τριακοστό χρόνο της και να αποτελέσει το εργαλείο δουλειάς για τον επαγγελματία της Ρόδου και όχι μόνο για μια ακόμη χρονιά.

Η Alfa Expo για να διευκολύνει όλους τους επισκέπτες από τα Δωδεκάνησα προσφέρει Δωρεάν Διανυκτέρευση στη Ρόδο σε μεγάλο ξενοδοχείο.

Εάν είστε επαγγελματίας στον τομέα του τουρισμού ή ακόμη αν σας ενδιαφέρει να εξοπλίσετε το κατάστημά σας το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επισκεφθείτε την Έκθεση Τουριστικών Ειδών – Δώρων – Λαϊκής Τέχνης – Μόδας & Αξεσουάρ και να μάθετε τα πάντα για τις νέες τάσεις της μόδας για το καλοκαίρι του 2017.

Δώστε στο κατάστημά σας μια νέα πνοή, επισκεφθείτε την Έκθεση Τουριστικών Ειδών!

Είσοδος Μόνο για επαγγελματίες.

Ώρες Λειτουργίας:
10.00-20.00

Περισσότερες πληροφορίες για τις διοργανώσεις μας
www.alfaexpo.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση