HomeHL-9Ξυπνούν μνήμες από την υπόθεση ασέλγειας σε βάρος 4χρονου κοριτσιού

Ξυπνούν μνήμες από την υπόθεση ασέλγειας σε βάρος 4χρονου κοριτσιού

Στο εδώλιο 69χρονος άνδρας – Εξετάζεται και δεύτερη περίπτωση κακοποίησης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Συνεχίζεται την ερχόμενη Δευτέρα το πρωί στο Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ρεθύμνης η διακοπείσα δίκη για την υπόθεση ασέλγειας σε βάρος 4χρονου ανήλικου κοριτσιού σε χωριό του Πλατανιά, για την οποία ο 69χρονος σήμερα είχε καταδικαστεί σε ποινή κάθειρξης 12 ετών από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Χανίων.

Την απόφαση αυτή είχε ακυρώσει, για δικονομικούς και όχι ουσιαστικούς λόγους, το Εφετείο Κακουργημάτων για να εκδικαστεί εξ αρχής στο Μεικτό Ορκωτό Ρεθύμνης.

Θα πρέπει να σημειωθεί πως, σύμφωνα με πληροφορίες του parakritika.gr, κατά την προηγηθείσα διαδικασία στο Ρέθυμνο ήρθε στο φως και δεύτερη σεξουαλική κακοποίηση από τον κατηγορούμενο και ενός άλλου κοριτσιού.

Για την πράξη, που δεν έχει ακόμα παραγραφεί, ο Εισαγγελέας οφείλει να ασκήσει ποινική δίωξη, καθώς αφορά ασέλγεια κατά μικρότερου σε ηλικία κοριτσιού, κάτω των 10 ετών τότε, και πρόκειται για τη μεγαλύτερη αδερφή της τότε 4χρονης, η οποία σήμερα είναι φοιτήτρια.

Η ίδια είχε περιγράψει με φρικιαστικό τρόπο ενώπιον του δικαστηρίου τη σε βάρος της πράξη, για την οποία δεν έχει κατηγορηθεί ακόμη ο 69χρονος σήμερα άνδρας.

Να σημειωθεί πως εδώ και 10 χρόνια παραμένει ελεύθερος.

Διαφήμιση
Διαφήμιση