HomeHL-SportsΗρακλής Λάρισα 1-1

Ηρακλής Λάρισα 1-1

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Χωρίς νικητή έληξε το παιχνίδι στο Καυτανζόγλειο ανάμεσα στον Ηρακλή και την ΑΕΚ, οι οποίοι αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1 στο ματς που άνοιξε την αυλαία της 18ης αγωνιστικής της Super League.

Ο Ρέντζας έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του Τσιώλη μόλις στο 10΄, όμως ήταν ο ίδιος που ισοφάρισε με αυτογκολ στο 43΄ για τον «Γηραιό» ο οποίος παραμένει στην τελευταία θέση της βαθμολογίας.

Η πίεση της Λάρισας από το 7’ λεπτό άρχισε να δίνει… χρώμα στο παιχνίδι. Μετά από διαδοχικά κόρνερ, η ΑΕΛ βρέθηκε σε θέση βολής με τον Ρέντζα στο 10’, ο οποίος πλάσαρε τον Χουάντερσον (έχοντας ξεφύγει νωρίτερα από τον Σαραμαντά), ανοίγοντας το σκορ.
Ο Ηρακλής προσπάθησε να «απαντήσει», στο 16’ ο Πασάς, αν και η κεφαλιά του δεν ήταν καλή, ανάγκασε τον Θεοδωρόπουλο να μπλοκάρει με δεύτερη προσπάθεια, με τον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων να κρατά ανέπαφη την εστία του και σε σουτ του Πασά στο 23’.

Kαλύτερη ευκαιρία είχε ο «Γηραιός» στο 34’, με τη σέντρα-σουτ του Κούρου. Ο Θεοδωρόπουλος έδιωξε σε κόρνερ και στην εξέλιξη της φάσης μπλόκαρε την μπάλα.

Λίγο αργότερα προέκυψε η ισοφάριση με το αυτογκόλ του Ρέντζα. Ηταν η φάση στο 43’ που ο Γροντής θέλησε να βρει τον Μοντέιρο, ο ακραίος αμυντικός της Λάρισας προσπάθησε να διώξει σε κόρνερ, έστειλε, όμως, την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του, κάνοντας το 1-1.

Περισσότερο δραστήριος και στο δεύτερο ημίχρονο ο Ηρακλής, που έχασε την ευκαιρία να πάρει τα ηνία στο σκορ στο 59’, όταν το σουτ του Λεοζίνιο απέκρουσε αρχικά ο Θεοδωρόπουλος και στην πορεία, με νέο σουτ, ο Πασάς έστειλε την μπάλα άουτ.

Στο 72’, σε κενή εστία, ο Στάμου δε βρήκε στόχο, ενώ τέσσερα λεπτά αργότερα ο Θεοδωρόπουλος μπλόκαρε τη συρτή εκτέλεση φάουλ από τον Λεονίζιο.

Στο 86’ ο Ηρακλής έχασε νέα μεγάλη ευκαιρία, όταν ο Λεοζίνιο βρήκε όμορφα τον Πασά, ο τελευταίος, όμως, μόνος του απέναντι στον Θεοδωρόπουλο, έστειλε την μπάλα άουτ.

Κίτρινες: Στάμου, Γροντής, Δώνης, / Φάρκας, Ικάουνιεξ, Θεοδωρόπουλος

ΗΡΑΚΛΗΣ (Σάββας Παντελίδης):
Χουάντερσον, Στάμου, Τζανετόπουλος, Σαραμαντάς, Κούρος (69’ Καραγκούνης), Δώνης, Γροντής (89’ Κυνηγόπουλος), Ιντζόγλου, Μοντέιρο (60’ Περόνε), Λεοζίνιο, Πασάς

ΑΕΛ (Σάκης Τσιώλης):
Θεοδωρόπουλος, Μονιάκης, Τίκο, Φάρκας, Ρεντζάς, Λελογκονόλο, Αναστασόπουλος (84’ Φατιόν), Ναζλίδης, Ικαούνιεξ (46’ Γκαγιέχο), Τσακοπίνο (57’ Αβραάμ).

Διαφήμιση
Διαφήμιση