HomeHL-9Είχε ενοικιάσει ένα δωμάτιο για να κρύβει τα… ναρκωτικά

Είχε ενοικιάσει ένα δωμάτιο για να κρύβει τα… ναρκωτικά

Πάνω από ένα κιλό χασίς, κοκαΐνη και 2.340 ευρώ σε μετρητά είχε ένας 29χρονος

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Είχε ενοικιάσει ένα δωμάτιο για να κρύβει τα… ναρκωτικά μέχρι να τα «σπρώξει» στους πελάτες του ένας 29χρονος Χανιώτης που συνελήφθη χθες από τις διωκτικές αρχές του νομού.

Όλα ξεκίνησαν πριν λίγες εβδομάδες όταν στα γραφεία της Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κρήτης έφτασαν πληροφορίες για την δράση του 29χρονου.

Οι αστυνομικοί τον έθεσαν υπό παρακολούθηση και χθες – μετά από συντονισμένη επιχείρηση – τον σταμάτησαν για έλεγχο την ώρα που κινούνταν με το αυτοκίνητό του σε δρόμο των Χανίων.

Κατά τον έλεγχο οι αστυνομικοί βρήκαν και κατάσχεσαν 20 γραμμάρια χασίς, 10 βεγγαλικά, 240 ευρώ σε μετρητά αλλά και δύο κινητά τηλέφωνα.

20170128_093209

Στη συνέχεια οι αρχές προχώρησαν σε έρευνα στο δωμάτιο που ενοικίαζε ο 29χρονος στα Χανιά όπου βρήκαν και κατάσχεσαν 1.210 γραμμάρια χασίς, μικροποσότητα κοκαΐνης, ένα πιστόλι, συσκευασίες για αποθήκευση ναρκωτικών, ένα σπρέι αερίου (δακρυγόνο) αλλά και μία ζυγαριά ακριβείας.

Όπως διαπιστώθηκε στο συγκεκριμένο δωμάτιο ο 29χρονος δεν έμενε απλώς το χρησιμοποιούσε για… καβάτζα των ναρκωτικών.

Παράλληλα οι αστυνομικοί προχώρησαν και σε έρευνα στο σπίτι που κατοικούσε όπου εκεί βρήκαν 2.100 ευρώ σε μετρητά, προερχόμενα από αγοραπωλησία ναρκωτικών.

Αξίζει να σημειωθεί ότι κατασχέθηκε – ως μέσο μεταφοράς και διακίνησης ναρκωτικών – το αυτοκίνητο του 29χρονου.

Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Χανίων ενώ  ο συλληφθείς με τη σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών.

Διαφήμιση
Διαφήμιση