HomeΕΛΛΑΔΑΈνας 14χρονος ξυλοκόπησε και λήστεψε έναν 95χρονο

Ένας 14χρονος ξυλοκόπησε και λήστεψε έναν 95χρονο

Στην Χαλκίδα

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Τους χωρίζει σχεδόν ένας… αιώνας ζωής, αλλά αυτό δεν εμπόδισε ένα ανήλικο αγοράκι μόλις 14 χρόνων να συμμετάσχει στον ξυλοδαρμό και την ληστεία ενός 95χρονου μέσα στο σπίτι του στη Χαλκίδα, μαζί με έναν 20χρονο συνεργό του! Όμως, κανείς από τους δυο δεν ξέφυγε από το «δόκανο» της Αστυνομίας.

Τα ξημερώματα της Πέμπτης, οι δράστες βρήκαν ανασφάλιστη την πόρτα του σπιτιού του σχεδόν αιωνόβιου άνδρα στην περιοχή Μπαταργιά, μπήκαν ανενόχλητοι μέσα και, παρ’ όλο που ο ανυπεράσπιστος υπερήλικας δεν μπορούσε να προβάλλει αντίσταση, δεν δίστασαν να τον χτυπήσουν για να τον ακινητοποιήσουν! Στη συνέχεια, ερεύνησαν όλους τους χώρους, άρπαξαν τα λιγοστά χρήματα που είχε ο 95χρονος και διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση.

Ο ηλικιωμένος ειδοποίησε την Αστυνομία και οι άνδρες της Ασφαλείας ξεκίνησαν αμέσως έρευνες, από τις οποίες έφτασαν ως τους δράστες, οι οποίοι προσήχθησαν για προανάκριση και αναγνωρίστηκαν από το θύμα τους. Σε βάρος τους ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Χαλκίδας άσκησε δίωξη για ληστεία κατά συναυτουργία σε βαθμό κακουργήματος και απλή σωματική βλάβη, ενώ σχηματίστηκε δικογραφία και σε βάρος των γονέων του 14χρονου για πλημμελή εποπτεία ανηλίκου.

Protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση