Λίγο μετά τις 10 το πρωί ξεκίνησε τις επαφές του στην Κρήτη, και συγκεκριμένα στο Ηράκλειο, ο αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης, Γιάννης Δραγασάκης.

Πρώτος σταθμός για τον κ. Δραγασάκη ήταν η Περιφέρεια Κρήτης όπου είχε συνάντηση με τον περιφερειάρχη, Σταύρο Αρναουτάκη. Στη συνάντηση συμμετέχουν οι βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ, Ηρακλείου, Σωκράτης Βαρδάκης και Νίκος Ηγουμενίδης.

dragasakhs-sokraths1

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, στο επίκεντρο της συζήτησης του κ. Δραγασάκη με τον κ. Αρναουτάκη βρίσκονται τα μεγάλα έργα της Κρήτης που είναι σε εξέλιξη όπως ο ΒΟΑΚ αλλά και το αεροδρόμιο Καστελίου.

perifereia

Δείτε εδώ το αναλυτικό ρεπορτάζ

Δεύτερος σταθμός η…. Λότζια

Λίγο μετά τις 11 το πρωί ο Γιάννης Δραγασάκης, μαζί με τους βουλευτές κ.κ. Βαρδάκη και Ηγουμενίδη, επισκέφτηκαν την Λότζια όπου είχαν συνάντηση με τον δήμαρχο Ηρακλείου, Βασίλη Λαμπρινό.

dragasakhs-dhmos

Το θέμα που κυριάρχησε στην συζήτησή τους ήταν η σχέση του δήμου με τον ΟΛΗ και συγκεκριμένα οι προσπάθειες που γίνονται για να αναλάβει ο δήμος Ηρακλείου την παραλιακή ζώνη της πόλης.

dragasakhs-dhmos1

Αμέσως μετά ξεκίνησε σύσκεψη με όλους τους Δημάρχους της Περιφερειακής Ενότητας Ηρακλείου στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ηρακλείου, παρουσία βουλευτών Ηρακλείου και περιφερειάρχη Κρήτης.

274541 Στο επίκεντρο βρίσκονται τα έργα που είναι σε εξέλιξη στους δήμους του νομού Ηρακλείου αλλά και τα έργα τα οποία βρίσκονται ακόμα στα… χαρτιά.

274546

Όπως ήδη έχει γράψει το cretapost, ο Γιάννης Δραγασάκης βρίσκεται στο νησί με αφορμή τα δύο χρόνια της Κυβέρνησης της Αριστεράς.

Ομιλία στο Αρκαλοχώρι

Το απόγευμα θα συναντηθεί με τον δήμαρχο Μίνωα Πεδιάδας Κρήτης κ. Ζαχαρία Καλογεράκη ενώ στη συνέχεια θα μιλήσει σε ανοιχτή εκδήλωση στην αίθουσα του Εκθεσιακού Κέντρου Αρκαλοχωρίου με θέμα Δύο χρόνια κυβέρνηση της Αριστεράς».

Διαφήμιση
Διαφήμιση