HomeΕΛΛΑΔΑΜυστήριο με 17χρονη που έφερε νεκρό μωρό στο Θριάσιο

Μυστήριο με 17χρονη που έφερε νεκρό μωρό στο Θριάσιο

Οι γονείς δεν έχουν εντοπιστεί και αναζητούνται

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Μια 17χρονη Ρομά έφτασε με ένα νεκρό μωρό στα χέρια της στο Θριάσιο. Το κοριτσάκι, ήταν ήδη νεκρό όταν έφθασε στο νοσοκομείο, στις 08:55 το πρωί της Πέμπτης, από την περιοχή του Ζεφυρίου.

Την παράξενη υπόθεση θανάτου βρέφους δύο μηνών, ερευνούν οι αξιωματικοί της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Μετά τη διαπίστωση του θανάτου έφθασαν στο νοσοκομείο αστυνομικοί, οι οποίοι εξέτασαν την νεαρή κοπέλα. Υποστήριξε ότι είναι σύντροφος του ξαδέρφου των γονιών του παιδιού, οι οποίοι το είχαν αφήσει σε εκείνη να το φροντίζει το τελευταίο τριήμερο.

Από την προηγούμενη μέρα, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της, το παιδί είχε υψηλό πυρετό και εμετούς. Κατά τη διάρκεια της νύχτας το παιδί φαίνεται να άφησε την τελευταία του πνοή και το πρωί το μετέφερε στο νοσοκομείο.

Ο Εισαγγελέας διέταξε τον σχηματισμό δικογραφίας σε βάρος των γονέων, ηλικίας 37 και 30 χρόνων, για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο, ενώ διέταξε την διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής για να εξακριβωθούν πλήρως οι συνθήκες και τα αίτια θανάτου.

Στο μεταξύ οι γονείς δεν έχουν εντοπιστεί και αναζητούνται.

Protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση