HomeΕΛΛΑΔΑΑΝΕΚ: Έκτακτη Γενική Συνέλευση στις 17/2 για ομολογιακό έως €22 εκατ.

ΑΝΕΚ: Έκτακτη Γενική Συνέλευση στις 17/2 για ομολογιακό έως €22 εκατ.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στις 17 Φεβρουαρίου θα πραγματοποιηθεί Έκτακτη Γενική Συνέλευση των μετόχων της ΑΝΕΚ με αντικείμενο την έκδοση μετατρέψιμου ομολογιακού δανείου μέχρι ποσού 22 εκατ. ευρώ, με χορήγηση δικαιώματος μετατροπής των ομολογιών σε κοινές ονομαστικές μετά ψήφου μετοχές το οποίο προτείνεται να καλυφθεί με ιδιωτική τοποθέτηση και με κατάργηση του δικαιώματος προτίμησης των παλαιών μετόχων.

Ειδικότερα, όπως σημειώνει η εταιρεία σε σχετική ανακοίνωση, σύμφωνα με το Νόμο και το Καταστατικό της Εταιρείας, το Διοικητικό Συμβούλιο με απόφαση που ελήφθη κατά τη συνεδρίαση του την 26-1-2017, καλεί τους κ.κ. Mετόχους – κατόχους κοινών ονομαστικών μετά ψήφου μετοχών της εταιρείας με την επωνυμία Ανώνυμη Ναυτιλιακή Εταιρεία Κρήτης Α.Ε. (ΑΝΕΚ) που έχει την έδρα της στα Χανιά, σε Eκτακτη Γενική Συνέλευση που θα γίνει στα ιδιόκτητα γραφεία της Εταιρείας, Χανιά, Λ. Καραμανλή 148, την 17η Φεβρουαρίου 2017, ημέρα Παρασκευή και ώρα 11:00 π.μ., για συζήτηση και λήψη αποφάσεων επί του παρακάτω θέματος της ημερήσιας διατάξεως:
Έκδοση μετατρέψιμου ομολογιακού δανείου σύμφωνα με το άρθρο 3α του κ.ν. 2190/20 και του ν. 3156/2003 μέχρι ποσού Ευρώ είκοσι δύο εκατομμυρίων (€22.000.000,00), με χορήγηση δικαιώματος μετατροπής των ομολογιών σε κοινές ονομαστικές μετά ψήφου μετοχές της Εταιρείας το οποίο προτείνεται να καλυφθεί με ιδιωτική τοποθέτηση και με κατάργηση, κατ’ άρθρον 13 παρ. 10 του κ.ν. 2190/20, του δικαιώματος προτίμησης των παλαιών μετόχων.

Παροχή εξουσιοδότησης στο Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας για την διαπραγμάτευση και τον καθορισμό των ειδικότερων όρων της έκδοσής του ως άνω μετατρέψιμου ομολογιακού δανείου, την έκδοση προγράμματος, την κατάρτιση όλων των απαραίτητων συμβάσεων και την διενέργεια εν γένει κάθε απαραίτητης πράξης για την υλοποίησή του.

Σε περίπτωση μη επιτεύξεως της απαιτούμενης από το νόμο απαρτίας, το Διοικητικό Συμβούλιο με την παρούσα πρόσκληση καλεί τους Μετόχους της Εταιρείας σε Α’ Επαναληπτική Γενική Συνέλευση την 28η Φεβρουαρίου 2017, ημέρα Τρίτη και ώρα 11:00 π.μ. στα ιδιόκτητα γραφεία της Εταιρείας επί της Λεωφ. Κ. Καραμανλή 148 Χανιά και σε περίπτωση μη επιτεύξεως της απαιτούμενης εκ του νόμου απαρτίας σε Β’ Επαναληπτική Γενική Συνέλευση την 13η Μαρτίου 2017, ημέρα Δευτέρα και ώρα 11:00 π.μ. στα ιδιόκτητα γραφεία της Εταιρείας επί της Λεωφ. Κ. Καραμανλή 148 Χανιά, με το ίδιο θέμα της ημερησίας διάταξης.

Διαφήμιση
Διαφήμιση