HomeHL-9Συνεχίζουν τον αγώνα τους οι αγρότες της Κρήτης

Συνεχίζουν τον αγώνα τους οι αγρότες της Κρήτης

Μπλόκα σε διάφορα σημεία του νησιού

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Συνεχίζουν τον αγώνα τους οι αγρότες της Κρήτης, στήνοντας μπλόκα σε διάφορα σημεία του νησιού.

Οι ίδιοι πρόκειται μέσα στις επόμενες ημέρες να κλιμακώσουν τις κινητοποιήσεις τους, θέλοντας να στείλουν το δικό τους μήνυμα στην Κυβέρνηση για τη σκληρή πολιτική που ασκεί για τον κλάδο τους, εφαρμόζοντας σκληρή φορολογία.

Στο χορό των κινητοποιήσεων μπήκαν χθες και οι αγρότες του Λασιθίου, οι οποίοι συγκεντρώθηκαν με τρακτέρ και αγροτικά αυτοκίνητα στην είσοδο του Οροπεδίου, χωρίς να εμποδίζουν την κυκλοφορία των οχημάτων.

Μάλιστα σήμερα πρόκειται να πραγματοποιηθεί ευρεία σύσκεψη των αγροτικών συλλόγων και φορέων του Λασιθίου στην αίθουσα Μελίνας Μερκούρη στην Ιεράπετρα προκειμένου να συνεννοηθούν για μία κοινή γραμμή στον αγώνα τους.

Στο ίδιο μήκος κύματος βρίσκονται και οι αγρότες των Χανίων, οι οποίοι καλούν όλο τον αγροτικό και κτηνοτροφικό κόσμο του νομού να αποκλείσουν την εθνική οδό, στο μπλόκο στα Μεγάλα Χωράφια.

Στο μεταξύ έχει προγραμματιστεί για αύριο συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από την εφορία Χανίων. Υπενθυμίζεται ότι αγρότες βρίσκονται από το βράδυ της περασμένης Κυριακής στον κόμβο των Πραιτωρίων.

Διαφήμιση
Διαφήμιση