HomeΕΛΛΑΔΑΛΑΕ: Προδοσία και ταπεινωτική συνθηκολόγηση από τον Αλ. Τσίπρα

ΛΑΕ: Προδοσία και ταπεινωτική συνθηκολόγηση από τον Αλ. Τσίπρα

Ανακοίνωση

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Πρόκληση αποτελεί, σύμφωνα με τη Λαϊκή Ενότητα, ο εορτασμός της επετείου συμπλήρωσης δύο χρόνων της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, καθώς -όπως αναφέρει- ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας πρόδωσε τη λαϊκή εντολή και την ξεπούλησε «με τον πλέον ωμό και αδίστακτο τρόπο για να προχωρήσει στην ταπεινωτική συνθηκολόγηση του μνημονίου».

«Οι κυβερνητικοί πανηγυρισμοί για τα δύο χρόνια της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ έρχονται σε πλήρη αντίθεση με τις ανάλγητες μνημονιακές πολιτικές, που εφαρμόζει η κυβέρνηση και την τραγωδία που βιώνει η κοινωνία», τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση της ΛΑΕ.

Το κόμμα υπενθυμίζει ότι στη συνθηκολόγηση της κυβέρνησης «αντιστάθηκαν και αποχώρησαν υπουργοί, βουλευτές και χιλιάδες στελέχη και μέλη του ΣΥΡΙΖΑ, που έμειναν πιστά σε αξίες, αρχές και δεσμεύσεις απέναντι στον λαό».

Όπως αναφέρει, «η προδοσία Τσίπρα δεν έβαλε τέλος στα όνειρα και τις επιδιώξεις του ελληνικού λαού για κατάργηση των μνημονίων, ανάκτηση της εθνικής ανεξαρτησίας και χάραξη μιας νέας πορείας δημοκρατίας και κοινωνικής δικαιοσύνης».

«Η ΛΑΕ διατηρεί ζωντανή την ιστορική ευκαιρία, που έδωσε ο λαός, για την ανατροπή των ασκούμενων μνημονιακών νεοφιλελεύθερων πολιτικών της διαρκούς φτωχοποίησης», καταλήγει.

Naftemporiki.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση