HomeHL-9Με… μπλόκα στην Κρήτη «απαντούν» οι αγρότες

Με… μπλόκα στην Κρήτη «απαντούν» οι αγρότες

Στο χορό των κινητοποιήσεων και το Λασίθι

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Με δυναμικό τρόπο συνεχίζονται οι κινητοποιήσεις του αγροτικού κόσμου της Κρήτης διαμαρτυρόμενοι στην σκληρή φορολογία που τους έχει επιβάλλει η κυβέρνηση.

Όπως ήδη έχει γράψει το cretapost, το πρώτο μπλόκο που πραγματοποίησαν οι αγρότες ήταν στον κόμβο των Πραιτωρίων όπου ξεκίνησε το βράδυ της Κυριακής και συνεχίζεται μέχρι και σήμερα.

Την ίδια ώρα, οι αγρότες των Χανίων βρίσκονται με τα τρακτέρ τους και τις μαύρες τους σημαίες στα Μεγάλα Χωράφια όπου καθημερινά, πρωί και απόγευμα, κλείνουν τον δρόμο για 10 με 15 λεπτά. Επέλεξαν την συγκεκριμένη μορφή κινητοποίησης για να μην ταλαιπωρούνται οι οδηγοί που κινούνται στη συγκεκριμένη περιοχή.

Σήμερα και οι αγρότες του Λασιθίου μπαίνουν στον… χορό των κινητοποιήσεων καθώς θα συγκεντρωθούν στην είσοδο του Οροπεδίου Λασιθίου και θα στήσουν το μπλόκο τους.

Ευρεία σύσκεψη στην Ιεράπετρα

Αξίζει να σημειωθεί ότι το απόγευμα της Πέμπτης αναμένεται να πραγματοποιηθεί ευρεία σύσκεψη των αγροτικών συλλόγων και φορέων του Λασιθίου στην αίθουσα Μελίνας Μερκούρη στην Ιεράπετρα προκειμένου να συνεννοηθούν για μία κοινή γραμμή στον αγώνα που πραγματοποιούν στο πλαίσιο των αγροτικών κινητοποιήσεων.

Διαφήμιση
Διαφήμιση