HomeHL-TOPΣτις επάλξεις οι αγρότες της Κρήτης… συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις του

Στις επάλξεις οι αγρότες της Κρήτης… συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις του

Ενάντια στη σκληρή φορολογία

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στις επάλξεις βρίσκονται πλέον οι αγρότες όλης της χώρας, αλλά και της Κρήτης, οι οποίοι από την Κυριακή έχουν μπει στο χορό των κινητοποιήσεων, πραγματοποιώντας μπλόκα και συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας σε διάφορα σημεία του νησιού.

Οι ίδιοι δηλώνουν αποφασισμένοι να παραμείνουν στους δρόμους, μέχρι έως ότου η κυβέρνηση αποσύρει τη σκληρή φορολογία, που τους έχει επιβάλει και να λάβει μέτρα που θα τους ανακουφίσουν οικονομικά.

Το μπλόκο στον κόμβο των Πραιτωρίων ξεκίνησε από το βράδυ της Κυριακής, με αρκετούς αγρότες να παραμένουν σε αυτό τη Δευτέρα.

Αγρότες του Ηρακλείου, που προχώρησαν σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας χθες το πρωί έξω από το κτίριο της εφορίας, αποχώρησαν το μεσημέρι, επιδίδοντας ψήφισμα στο διευθυντή της υπηρεσίας.

Την ίδια ώρα οι αγρότες στο μπλόκο στα Μεγάλα Χωράφια στα Χανιά αποφάσισαν χθες ότι καθημερινά πρωί και απόγευμα θα κλείνουν το δρόμο, επιλέγοντας αυτόν τον τρόπο διαμαρτυρίας για να μην ταλαιπωρούνται οι οδηγοί που κινούνται στη συγκεκριμένη περιοχή.

Ο δρόμος θα κλείνει δύο φορές για 10-15 λεπτά.

Τις μηχανές των τρακτέρ τους όμως ζεσταίνουν και οι αγρότες του Λασιθίου, καθώς όπως αποφάσισε ο Αγροτικός Σύλλογος της περιοχής, το πρωί της Τετάρτης θα συγκεντρωθούν στην είσοδο του Οροπεδίου.

Διαφήμιση
Διαφήμιση