HomeHL-LifestyleΤούρκος τραγουδιστής υποστηρίζει πως είναι ο πατέρας της Αντέλ

Τούρκος τραγουδιστής υποστηρίζει πως είναι ο πατέρας της Αντέλ

Ως γνωστόν η σπουδαία ερμηνεύτρια μεγάλωσε χωρίς πατέρα

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ένας Τούρκος λαϊκός τραγουδιστής από την Αλικαρνασσό υποστηρίζει ότι είναι πατέρας της Βρετανίδας σταρ, Αντέλ, η οποία, ως γνωστόν, μεγάλωσε χωρίς τον πατέρα της.

Ο Μεχμέτ Ασάρ υποστηρίζει πως είχε σχέση με την μητέρα της Αντέλ, Πένι, όταν εκείνη έκανε διακοπές τον Ιούλιο του 1987 στην Τουρκία με την τραγουδίστρια να έρχεται στον κόσμο έναν χρόνο αργότερα. Τότε ο Ασάρ ήταν ταξιτζής και δήλωσε χαρακτηριστικά πως «έκανα tour την Πένι και τους φίλους της στους όρμους της Αλικαρνασσού και στο Παμούκκαλε για περισσότερες από δύο εβδομάδες. Μου συστήθηκε και μου είπε ότι είναι νοσοκόμα. Αρέσαμε ο ένας στον άλλον και βγαίναμε για περίπου δύο εβδομάδες. Έκατσε παραπάνω και επέστρεψε στην Αγγλία ένα μήνα μετά. Επέστρεψε στην Αλικαρνασσό και έμεινε για ένα μήνα».

«Ήθελε να με πάρει στην Αγγλία, αλλά της είπα πως θέλω να ζήσω στην Αλικαρνασσό… Επέστρεψε στη γενέτειρά της. Μιλήσαμε στο τηλέφωνο αρκετές φορές, αλλά ήταν τόσο δύσκολο και ακριβό να μιλάμε εκείνη την εποχή. Στο τέλος σταματήσαμε», προσθέτει.

Έτσι επί της παρούσης ο Ασάρ υποστηρίζει πως η ημερομηνία γέννησης της Αντέλ ταιριάζει απόλυτα με τις ημερομηνίες που είχε σχέση με τη μητέρα της. Μάλιστα, ο Τούρκος λαϊκός τραγουδιστής ισχυρίστηκε ότι έχει φυσική ομοιότητα με την τραγουδίστρια. Ταυτόχρονα, υποστήριξε ότι  το τρίτο και το τέταρτο δάχτυλο της τραγουδίστριας μοιάζουν με τα ενωμένα δάχτυλά του, ενώ είπε επίσης ότι το ταλέντο της στο τραγούδι έχει κάποια πιθανή σχέση με το DNA.

Έτσι τόνισε ότι αυτό που επιθυμεί είναι να μάθει την αλήθεια και κάλεσε την Αντέλ και τη μητέρα της στην Αλικαρνασσό για διακοπές. «Πιστεύω και νιώθω πως είμαι ο πατέρας της Αντέλ. Μπορώ ακόμη να κάνω τεστ DNA, αν το θέλει. Το πιο σημαντικό που θέλω ο κόσμος να ξέρει είναι πως δεν έχω κανένα όφελος. Ζω στην Αλικαρνασσό και έχω μια καλή ζωή, θέλω μόνο η κόρη μου να ξέρει την αλήθεια», καταλήγει ο Ασάρ.

Enikos.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση