HomeΕΛΛΑΔΑΎμνοι Καμμένου για τον Τραμπ: Είμαι υποστηρικτής του

Ύμνοι Καμμένου για τον Τραμπ: Είμαι υποστηρικτής του

Κατά της παγκοσμιοποίησης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο Πάνος Καμμένος, σχολιάζοντας την εκλογή Τραμπ, δεν δίστασε να δηλώσει υποστηρικτής του, όπως και οι περισσότεροι Ελληνες των ΗΠΑ, όπως υποστήριξε.

Σε συνέντευξή του στον ΑΝΤ1, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τις προθέσεις Τραμπ, που τάσσεται κατά της παγκοσμιοποίησης και προεξόφλησε ότι επί προεδρίας του θα σταματήσουν οι οικονομικές επιθέσεις κατά των ασθενών οικονομικά χωρών.

Εξήρε τη στάση του, ότι τώρα ο εχθρός δεν είναι η Ρωσία, αλλά η ισλαμική τρομοκρατία, ξεκαθάρισε ότι οι αμερικανικές βάσεις στην Ελλάδα, δεν πρόκειται να χρησιμοποιηθούν σε πολεμικές επιχειρήσεις με τη συμμετοχή της χώρας μας και αποκάλυψε ότι επίκειται η υπογραφή συμφωνίας, μέσω της οποίας η χώρα μας θα λάβει οικονομικά ανταλλάγματα για τις βάσεις τα οποία θα χρησιμοποιηθούν για εξοπλισμούς.

Ο κ. Καμμένος ερωτηθείς για τη φωτογραφία του με τη φωτογραφία της εφημερίδας «Τα Νέα», κατά τη διάρκεια της μετάβασης του στις ΗΠΑ, για την ορκωμοσία Τραμπ, επιτέθηκε με σφοδρότητα κατά του ΔΟΛ, με βαριές εκφράσεις, αλλά και κατά άλλων εφημερίδων που δεν ονόμασε.

Στην ερώτηση εάν αποτελεί «λάφυρο» για την κυβέρνηση είπε πως «λάφυρο έως τώρα ήμουν εγώ για αυτούς με τα δημοσιεύματα εναντίον μου» για να συμπληρώσει πως η ίδια συμμορία που χρησιμοποιούσε την εφημερίδα ως 45άρι για φίμωση της κυβέρνησης χρησιμοποίησε άλλα έντυπα για να διασπείρει ψευδείς ειδήσεις για την οικογένεια του.

Τέλος ο κ. Καμμένος, αναφερόμενος στο θέμα της διαπραγμάτευσης, δήλωσε πως δεν τίθεται θέμα μείωσης του αφορολόγητου και ζήτησε να έρθει ο «κόφτης» στη Βουλή για «να δούμε τι στάση θα κρατήσει η ΝΔ». «Δεν συμφωνούμε με τη μείωση του αφορολόγητου γιατί θα πλήξει τα χαμηλά και αδύναμα εισοδήματα» δήλωσε

Κατηγόρησε τη Γερμανία ότι δεν συμπεριφέρεται ως σύμμαχος, αλλά ως τοκογλύφος, ενώ σημείωσε ότι οι ΗΠΑ παραδοσιακά στήριξαν την Ελλάδα στις δύσκολες εποχές.

Iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση