HomeCity GuideΕκδήλωση για την κοπή της πίτας στην Ιππική Ακαδημία Κρήτης

Εκδήλωση για την κοπή της πίτας στην Ιππική Ακαδημία Κρήτης

Θα τιμηθούν αθλητές, ιδιοκτήτες αλόγων και φίλοι του αθλήματος

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Την ερχόμενη Δευτέρα 30.01.2017 στο Παγοποιείο, στην πλατεία του Αγ. Τίτου, το αθλητικό σωματείο, Ιππική Ακαδημία Κρήτης (ΙΑΚΚ), μέλος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ιππασίας (ΕΟΙ), κόβει την πίτα του, γιορτάζοντας τις αγωνιστικές του επιτυχίες στο  Πρωτάθλημα της Περιφέρειας Νήσων Αιγαίου και στου Βαλκανικούς Αγώνες για τη χρονιά που έφυγε. Θα παραβρεθούν ο Πρόεδρος της Επιτροπής Νήσων Αιγαίου κ. Δημήτρης Γουναράς και εκ μέρους του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της  ΕΟΙ, ο Γεν. Γραμματέας κ. Γεώργιος Δημαράς και ο Ταμίας κ. Στάθης Παναγάκης.

Θα τιμηθούν αθλητές, ιδιοκτήτες αλόγων και φίλοι του αθλήματος, οι μικροί μας φίλοι θα διασκεδάσουν με τον Μάγο, Mr. Magic, και η βραδιά θα κυλήσει μελωδικά, συντροφιά με την Τζωρτζίνα Αλεξάκη στο τραγούδι και τον Γιάννη Ταμπακάκη στο πιάνο.

Θα μας τιμήσουν εκπρόσωποι της Περιφέρειας Κρήτης, του Δήμου Ηρακλείου και του ΔΟΠΑΦΜΑΗ, του παραρτήματος Ηρακλείου του Πανελλήνιου Αθλητικού Σωματείου Γυναικών «Η ΚΑΛΛΙΠΑΤΕΙΡΑ» και του Συνδέσμου Μελών Γυναικείων Σωματείων Ν. Ηρακλείου.  Μέρος των εσόδων από το Πάρτυ της ΙΑΚΚ θα διατεθούν στο Σπίτι Των Αγγέλων !

Καλή, αγωνιστικά δυνατή και προσοδοφόρα νέα χρονιά για αναβάτες και άλογα,  προπονητές και μαθητές, γονείς και όλους τους φίλους του αθλήματος αλλά και της θεραπευτικής και της ελεύθερης ιππασίας !

Τιμή εισόδου με φαγητό και κρασί 20 Ευρώ.

Πληροφορίες στο : 2810 380511 /www.ippikos.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση