HomeΚΡΗΤΗΕπιμορφωτικό Πρόγραμμα για Στελέχη Εκπαίδευσης

Επιμορφωτικό Πρόγραμμα για Στελέχη Εκπαίδευσης

Με στόχο την επαγγελματική ανάπτυξη και επιστημονική τους κατάρτιση

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Λαμβάνοντας υπόψη τις ολοένα αυξανόμενες απαιτήσεις και τις νέες προκλήσεις για ποιοτική και αποτελεσματική λειτουργία των σχολικών μονάδων, που αναδεικνύουν τη σημασία της πολύπλευρης ανάπτυξης και κατάρτισης των σύγχρονων στελεχών εκπαίδευσης, ο Διευθυντής Εκπαίδευσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Χανίων και οι Σχολικοί Σύμβουλοι Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Χανίων συνδιοργανώνουν επιμορφωτικό πρόγραμμα για Διευθυντές/Διευθύντριες και Προϊσταμένες/ους των Σχολικών Μονάδων της Π.Ε. Χανίων (δημοτικών και νηπιαγωγείων), σε θέματα οργανωσιακής κουλτούρας και διαχείρισης ανθρώπινου δυναμικού, με στόχο την επαγγελματική ανάπτυξη και επιστημονική κατάρτιση των στελεχών των σχολικών μονάδων.

Το επιμορφωτικό πρόγραμμα τελεί υπό την αιγίδα της Περιφερειακής Διεύθυνσης Π/θμιας και Δ/θμιας Εκπαίδευσης Κρήτης και υλοποιείται σε συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Κρήτης-Περιφερειακή Ενότητα Χανίων.

Επιμορφωτής θα είναι ο κ. Κυριάκος Κώτσογλου, MSc/PhD, Μηχανικός Παραγωγής & Διοίκησης, Επιμορφωτής Ενηλίκων, Περιφερειακός Σύμβουλος Κρήτης. Περιλαμβάνει δια ζώσης επιμορφωτικές συναντήσεις βιωματικού χαρακτήρα σύμφωνα με τις αρχές εκπαίδευσης ενηλίκων, παρέμβαση στη σχολική μονάδα και αναστοχαστική συνάντηση, με τη λήξη του διδακτικού έτους 2016-17, για ανταλλαγή απόψεων και εμπειριών από την υλοποίηση του προγράμματος. Η διάρκεια του προγράμματος προσδιορίζεται από τον Ιανουάριο 2017 έως τον Ιούνιο 2017. Χώρος και χρόνος υλοποίησης των τριών δια ζώσης επιμορφωτικών συναντήσεων του προγράμματος: Πνευματικό Κέντρο Χανίων, αίθουσα ισογείου, κατά τις ώρες 09.00-14.00.

Διαφήμιση
Διαφήμιση