HomeHL-SportsΚέρκυρα – Παναθηναϊκός 1-1

Κέρκυρα – Παναθηναϊκός 1-1

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ισόπαλος 1-1 με την Κέρκυρα αναδείχθηκε ο Παναθηναϊκός στο νησί των «Φαιάκων», σε παιχνίδι για την 17η αγωνιστική της Super League. Οι «πράσινοι» προηγήθηκαν στο 22’ με τον Μπεργκ, ενώ στο 29’ ισοφάρισε ο Επστάιν.

Ο Παναθηναϊκός υπέπεσε σε αρκετά λάθη στο χώρο της μεσαίας γραμμής και δεν κατάφερε να βρει ρυθμό στο παιχνίδι, σπαταλώντας πολύ χρόνο χωρίς να πιέσει τους γηπεδούχους.

Οι «πράσινοι» κατάφεραν να προηγηθούν στο 22΄ με τον Μπεργκ να βγαίνει απέναντι από τον Κουτζαβασίλη και να τον πλασάρει ιδανικά, όμως η Κέρκυρα απάντησε άμεσα. Ο Επστάιν στο 29΄ πέρασε τον Μαρινάκη, πρόλαβε το τάκλιν του Ευαγγέλου και με πλασέ ισοφάρισε.

Μετά το 65΄ το ματς πήρε πιο γρήγορο ρυθμό, με τον Μαρίνο Ουζουνίδη να κάνει δύο αναγκαστικές αλλαγές, καθώς Χουλτ και Λέτο αποχώρησαν τραυματίες. Στο 69΄ οι φιλοξενούμενοι «άγγιξαν» το γκολ με τον Μπεργκ να «κρεμάει» τον Κουτζαβασίλη, αλλά ο Βενέτης με κεφαλιά έδιωξε προ της γραμμής. Ακόμα μία καλή στιγμή έχασαν οι «πράσινοι» με τον Βιγιαφάνιες στο 73’, με την Κέρκυρα να παίζει αμυντικά στο φινάλε και να κερδίζει έναν βαθμό.

Γκολ: 29′ Επστάιν – 22′ Μπεργκ

Κίτρινες κάρτες:
Γκόμες, Βενέτης, Επστάιν, Ζορμπάς – Μπεργκ, Π. Βλαχοδήμος, Λουντ, Βιγιαφάνιες

Κέρκυρα:
Κουτζαβασίλης, Βενέτης, Ζορμπάς (88′ Γεωργίου), Σπίνουλας, Γκόμες, Ανδρεόπουλος (75′ Νίκιτς), Σιόντης, Ιωάννου, Επστάιν (81′ Κόντος). Ντιόγκο, Ντουαλά.

Παναθηναϊκός:
Ο. Βλαχοδήμος, Χουλτ (33′ Χουχούμης), Μαρινάκης, Ευαγγέλου, Τελάντερ, Ζέκα, Λουντ, Κουρμπέλης, Βιγιαφάνιες, Π. Βλαχοδήμος (46′ Λέτο – 60′ Χατζηγιοβάνης), Μπεργκ.

Διαφήμιση
Διαφήμιση