Έφτασε η ώρα της… απολογίας για τον 52χρονο πατέρα που κατηγορείται για τον θάνατο του 6 μηνών βρέφους του κατά τη διάρκεια καυγά που είχε με την 30χρονη σύζυγό του.

Ο 52χρονος την περασμένη Παρασκευή οδηγήθηκε στα δικαστήριο Νεάπολης Λασιθίου, συνοδεία αστυνομικών, ο οποίος βρέθηκε ενώπιον του εισαγγελέα.

Ο εισαγγελέας του άσκησε ποινικές διώξεις για ενδοοικογενειακή βία αλλά και πρόκληση θανατηφόρας βλάβης.

Στη συνέχεια ο 52χρονος οδηγήθηκε στον ανακριτή με τις πληροφορίες του cretapost ν’ αναφέρουν πως ζήτησε κι έλαβε προθεσμία και αναμένεται να απολογηθεί νωρίς το μεσημέρι της Δευτέρας.

Εν αναμονή της κηδείας του βρέφους

Σήμερα ή το αργότερο αύριο αναμένεται να πραγματοποιηθεί η κηδεία του 6 μηνών βρέφους στην Σητεία.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, η σορός του άτυχου βρέφους βρίσκεται ακόμα στο ΠΑΓΝΗ καθώς για να ταφεί, επειδή το μωρό ήταν αβάπτιστο, πρέπει να ακολουθηθεί συγκεκριμένη διαδικασία.

Το χρονικό της τραγωδίας

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του cretapost, όλα ξεκίνησαν το βράδυ της Πέμπτης όταν ο 52χρονος άνδρας – υπάλληλος του δήμου Σητείας – επέστρεψε στο σπίτι του μετά από μία εκδήλωση (κοπή πίτας) κατά την οποία, όπως λένε οι μαρτυρίες, είχε καταναλώσει ποσότητα αλκοόλ.

Ο 52χρονος κατά την επιστροφή του στο σπίτι βρήκε την 30χρονη σύζυγό του και το 6 μηνών αγοράκι του και – για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους – άρχισε να λογομαχεί με την σύζυγό του.

Τα πνεύματα οξύνθηκαν και ο θερμόαιμος σύζυγος χτύπησε την 30χρονη – που κρατούσε στην αγκαλιά της το 6 μηνών βρέφος – με αποτέλεσμα το άτυχο αγοράκι να πέσει και να τραυματιστεί σοβαρά.

Ο καυγάς σταμάτησε και αμέσως οι γονείς πήραν το παιδί και το μετέφεραν στο νοσοκομείο της Σητείας, όπου λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης του, κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά του στο ΠΑΓΝΗ.

Οι γιατροί του νοσοκομείου κατέβαλαν υπεράνθρωπες προσπάθειες, αλλά δεν κατάφεραν να κρατήσουν στη ζωή το άτυχο μωράκι.

Το αγοράκι υπέκυψε τελικά στα τραύματα του σήμερα λίγο μετά τις 5.35 το πρωί, καθώς έφερε κατάγματα στη σπονδυλική στήλη και ακατάσχετη εγκεφαλική αιμορραγία.

Διαφήμιση
Διαφήμιση