HomeΣΠΟΡΠ.Ο.Α Εθνικός 1-2

Π.Ο.Α Εθνικός 1-2

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να μπαίνουν νωθρά και να μην καταφέρνουν να δημιουργήσουν κάποια καλή στιγμή προς τις αντίπαλες εστίες. Όσο περνούσε η ώρα οι φιλοξενούμενοι ανέβαζαν την πίεση τους και είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων.

Στο 20ο λεπτό αυτή την υπεροχή κατάφεραν να την μετουσιώσουν σε γκολ με τον Στρατάκη να εκτελεί ένα φάουλ από τα 30 μέτρα και τον Γιαγκιόζη να μην αντιδρά καλά και να μην μπορεί να αποσοβήσει το 0-1. Το γκολ αυτό «αφύπνισε» τον ΠΟΑ ο οποίος ανέβασε την πίεση του και άρχισε να κάνει αισθητή την παρουσία του στο παιχνίδι.

Στο 34΄ ωστόσο και σε μία ανυποψίαστη φάση ο Εθνικός κατάφερε να διπλασιάσει τα τέρματά του με τον Παυλάκη. Ο επιθετικός των φιλοξενούμενων παρά το γεγονός ότι ένιωσε ενοχλήσεις και ετοιμάζονταν να γίνει αλλαγή μπήκε στον αγωνιστικό χώρο για να μην μείνει η ομάδα του με παίκτη λιγότερο μέχρι να ετοιμαστεί ο συμπαίκτης του.

Έτσι σε αυτό το διάστημα πήρε μόνος του τη μπάλα λίγο μετά το κέντρο και αφού είδε τον Γιαγκιόζη να βρίσκεται λίγα μέτρα μπροστά από τη γραμμή με ένα πολύ ωραίο ψηλοκρεαμαστό σουτ έκανε το 0-2.

Η καλύτερη στιγμή για τον ΠΟΑ στο πρώτο μέρος ήρθε στο 44ο λεπτό όταν ο Σακλαμάκης πήρε την μπάλα έξω από την περιοχή ωστόσο το σουτ που επιχείρησε πέρασε δίπλα από την εστία του Βουτσινά και ως αποτέλεσμα το 0-2 έμεινε μέχρι τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΠΟΑ πήρε την κατοχή της μπάλας και προσπάθησε να φανεί απειλητικός χωρίς ωστόσο να καταφέρει να δημιουργήσει την μεγάλη ευκαιρία.

Αντίθετα ο Εθνικός στο 60΄ βγήκε στην αντεπίθεση μετά από κλέψιμο του Κατίδη στο χώρο του κέντρου, με τον ποδοσφαιριστή του Εθνικού να πασάρει στον Κομνηνό και τον τελευταίο να πλασάρει από πλάγια θέση, ωστόσο η μπάλα πέρασε λίγο άουτ.

Δύο λεπτά μετά τη χαμένη ευκαιρία του Εθνικού ο ΠΟΑ κατάφερε να μπει και πάλι στη διεκδίκηση του ματς. Ο Αμπντουραχμάνι μπήκε από τα δεξιά και έκοψε στο σημείο του πέναλτι, με τον Ρουμπάκη να κάνει ένα εκπληκτικό σουτ και να στέλνει τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι και στη συνέχεια στα δίχτυα για το 1-2.

Μάλιστα στο 67ο λεπτό ο διαιτητής της αναμέτρησης κ. Κυρίτσης δεν έδωσε καθαρό πέναλτι σε ανατροπή του Ρουμπάκη μέσα στην περιοχή γεγονός που προκάλεσε τις έντονες αντιδράσεις των ανθρώπων των γηπεδούχων.

Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να πιέζουν και στο 71΄ έχασαν μεγάλη ευκαιρία με τον Ρουμπάκη μετά από κόψιμο του Βρετού, με τον τερματοφύλακα του Εθνικού να δηλώνει παρών και να κρατά το 1-2.

Ο ΠΟΑ συνέχισε να έχει την υπεροχή ωστόσο στην μεγαλύτερη στιγμή που δημιούργησε στον αγώνα ο Χατζηανδρέου με κεφαλιά σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι στις καθυστερήσεις και το 1-2 παρέμεινε μέχρι τη λήξη.

AΤΣΑΛΕΝΙΟΣ (Βασίλης Κρασανάκης): Γιαγκιόζης, Γενιτσαρίδης, Ρουμπάκης, Χαρίτος, Αραβιάκης, Σταθόγλου, Βρετός, Χατζηανδρέου, Αμπντουραχμάνι, Μπουτσάκης (72′ Πετράς), Σακλαμάκης (87′ Γιαννόπουλος).

ΕΘΝΙΚΟΣ (Θύμιος Γεωργούλης): Βουτσινάς, Στασινός, Γερόλυμος, Βενέτης, Στρατάκης, Μαρτίνος, Κομνηνός (73′ Φύτρος), Κατίδης, Μάναλης (90′ Πίσσας), Λεωνιδόπουλος, Παυλάκης (35′ Χατζησάββας).

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση