HomeΣΠΟΡΚισσαμικός Α. Ο. Χανίων 0-0

Κισσαμικός Α. Ο. Χανίων 0-0

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο ΑΟΧ έμεινε αήττητος για τρίτο σερί ματς έχοντας τον Σάκη Παπαβασιλείου στην τεχνική ηγεσία

Ισόπαλο δίχως γκολ (0-0) έληξε το κυριακάτικο  τοπικό ντέρμπι των Χανίων. Κισσαμικός και ΑΟΧ προσέφεραν ένα αρκετά ενδιαφέρον ματς.

Το τελικό αποτέλεσμα δεν αντικατοπτρίζει την αγωνιστική εικόνα που παρουσίασαν οι δύο ομάδες που δημιούργησαν αρκετές φάσεις όντας αναποτελεσματικές στην τελική προσπάθεια για τη 12η αγωνιστική της Β’ Εθνικής.

Οι… τυπικά φιλοξενούμενοι δημιούργησαν την πλέον αξιόλογη ευκαιρία στο πρώτο ημίχρονο. Ήταν το 36ο λεπτό, όταν ο Βαρούχας αστόχησε από πλεονεκτική θέση βγαίνοντας τετ-α-τετ με τον Λαζαρίδη έπειτα από γέμισμα του Βασιλείου.

Ωστόσο, οι γηπεδούχοι είχαν μπει πιο δυνατά στο ματς καθώς ο Ποκόνγκ επωφελήθηκε από κόντρα στον Βασιλείου και σούταρε πάνω στον Αθανασίου ο οποίος επενέβη ψύχραιμα στο 15ο λεπτό.

Ο Κισσαμικός κέρδισε μέτρα στον αγωνιστικό χώρο μετά την ανάπαυλα. Μία σέντρα του Μάντζη έφερε τον Ποκόνγκ σε θέση βολής, αλλά εκείνος έκανε άστοχο σουτ μόλις στο 46’. Ο Αθανασίου μπλόκαρε σέντρα – σουτ του Μάντζη (65’) για να υποπέσει σε λάθος αμέσως μετά για να το διορθώσει έγκαιρα στο σουτ του Μάντζη (66’).

Αγωνιώδες ήταν το φινάλε, όπου καταγράφηκαν εκατέρωθεν κλασσικές ευκαιρίες. Μάλιστα, ο ΑΟΧ απείλησε με σουτ του Αποστολόπουλου (81’). Για τον Κισσαμικό βρέθηκε σε θέση βολής ο Τιάγκο Σίλβα με τον Δαμιανάκη να επεμβαίνει ψύχραιμα στο 90ο λεπτό.

Το ματς διηύθυνε ο Σταθόπουλος από τον Σύνδεσμο Δυτικής Αττικής έχοντας ως βοηθούς τους Κουράκη (Ηρακλείου), Κρετσίμο (Δυτικής Αττικής) και τέταρτος ήταν ο Πατερμτζής (Ηρακλείου).

Kίτρινες: 41’ Σελινιωτάκης, 84’ Τσερκέζος – 4’ Ηρακλής, 60’ Σταματής, 84’ Βαρούχας, 89’ Τσουκάνης

ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ (Σπύρος Μπαξεβάνος): Λαζαρίδης, Τσερκέζος, Παντελάκης, Σελινιωτάκης, Κουρέλλας, Τιάγκο Σίλβα, Γκούμας (85′ Γιαλούσης), Μαρτίνεθ, Κίκε (67′ Βλάχος), Ποκόνγκ (77′ Θέος), Μάντζης

ΧΑΝΙΑ (Σάκης Παπαβασιλείου): Αθανασίου, Ζέρης, Δαμιανάκης, Ηρακλής, Βασιλείου, Φουρλάνος, Τσουκάνης, Ντούμος (62′ Βανκεβάι), Αποστολόπουλος, Σταματής (78′ Μηλιώτης), Βαρούχας.

Διαφήμιση
Διαφήμιση