Με τους υποστράτηγους συνεχίστηκαν οι κρίσεις στους κόλπους της Ελληνικής Αστυνομίας με εκπλήξεις και απρόοπτα για τους Κρητικούς αξιωματικούς, που έφεραν το βαθμό αυτό.

Σύμφωνα με πληροφορίες του bloko.gr, στην όχθη της αποστρατείας πέρασε ο πιο δημοφιλής και προβεβλημένος αξιωματικός της ΕΛΑΣ, εξαιτίας της συμβολής του στο ηλεκτρονικό έγκλημα Μανόλης Σφακιανάκης.

Έκπληξη ωστόσο αποτελούν οι αποστρατείες τόσο του Κλαδάρχη Ασφαλείας Γιώργου Σκανδαλάκη από το Ηράκλειο όσο και του Γενικού Περιφερειακού Αστυνομικού Διευθυντή Βορείου Αιγαίου, επίσης Ηρακλειώτη, Νίκου Χριστοφάκη.

Και οι δύο βρέθηκαν σε νευραλγικές θέσεις και κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν ιδιαίτερα δύσκολες καταστάσεις.

Ο μεν Γιώργος Σκανδαλάκης είχε να διαχειριστεί θέματα, που αφορούσαν στον κλάδο ασφαλείας όλης της χώρας, ενώ από την πλευρά του ο Νίκος Χριστοφάκης κλήθηκε να αντιμετωπίσει το μείζον θέμα του μεταναστευτικού σε μία περιοχή, που πραγματικά πλήττεται από αυτό.

Επίσης με τα όσα έχουν γίνει μέχρι τώρα γνωστά αποστρατεύονται οι κ.κ. Μπαντουβάκης, Τσίγκος, Κούτσιαρης, Τσόλκας, Γρηγοράκης και Τσαρδινάκης .

Ωστόσο στο βαθμό του υποστράτηγου διατηρείται ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Κρήτης Ανδρέας Δασκαλάκης.

Επίσης διατηρητέοι κρίθηκαν οι κ.κ. Κωτσάκης, Ασημακόπουλος, Αποστολόπουλος, Παπαζαφείρης, Πλουμής, Δασκαλάκης, Κουτσάφτης και Πανούσης.

Οι κρίσεις συνεχίζονται με τους ταξίαρχους.

Διαφήμιση
Διαφήμιση