Ανείπωτη θλίψη και σπαραγμός για τον άδικο θάνατο του μόλις 6 μηνών μωρού που άφησε την τελευταία του πνοή στη ΜΕΘ του ΠΑΓΝΗ μετά από βαρύτατες κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις που υπέστη στη διάρκεια οικογενειακού επεισοδίου.

Η σορός του άτυχου μωρού, μετά τη νεκροψία – νεκροτομή που διενεργήθηκε παραμένει στο νεκροτομείο, ενώ στη διάρκεια της ημέρας θα μεταφερθεί στη Σητεία για την τελευταία πράξη του δράματος, το τελευταίο αντίο που θα απευθύνουν συγγενείς, φίλοι αλλά και οι κάτοικοι της πόλης, που δεν μπορούν να πιστέψουν την τραγωδία.

Στο μεταξύ, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του cretapost, η 30χρονη μητέρα του μωρού, που παρέμεινε τη νύχτα στο ΠΑΓΝΗ, αναχώρησε νωρίς το πρωί για τη Σητεία, έχοντας επιφορτιστεί μέσα στην οδύνη και τον σπαραγμό της να ετοιμάσει τις λεπτομέρειες της κηδείας.

Ο 52χρονος πατέρας του παιδιού αναμένεται να απολογηθεί την ερχόμενη Δευτέρα στον ανακριτή Λασιθίου, ενώ χθες οδηγήθηκε αμίλητος στον εισαγγελέα ο οποίος του άσκησε ποινικές διώξεις για ενδοοικογενειακή βία αλλά και για πρόκληση θανατηφόρας βλάβης, ενώ οι συνθήκες κάτω από τις οποίες ξέσπασε ο μοιραίος καυγάς ανάμεσα στο ανδρόγυνο δεν έχουν ακόμη διευκρινιστεί.

Διαφήμιση
Διαφήμιση