Θρήνος και βαθιά θλίψη στην Κρήτη για το μόλις 6 μηνών αγοράκι που «έφυγε» τόσο βίαια και τόσο άδικα τα ξημερώματα της Πέμπτης στο ΠΑΓΝΗ όπου και νοσηλευόταν σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση, έχοντας πέσει θύμα οικογενειακού επεισοδίου.

Την ίδια ώρα, ο 52χρονος πατέρας του μωρού από τη Σητεία, αναμένεται να απολογηθεί τη Δευτέρα στον ανακριτή Λασιθίου, ενώ χθες εμφανίστηκε ενώπιον του εισαγγελέα με σκυμμένο το κεφάλι και χωρίς να αρθρώνει ούτε μία λέξη.

Ο εισαγγελέας του άσκησε ποινικές διώξεις για ενδοοικογενειακή βία αλλά και για πρόκληση θανατηφόρας βλάβης, ενώ οι συνθήκες κάτω από τις οποίες ξέσπασε ο μοιραίος καυγάς ανάμεσα στο ανδρόγυνο δεν έχουν ακόμη διευκρινιστεί.

Σύμφωνα με τον πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης ο θάνατος του μωρού προκλήθηκε από σοβαρότατες κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Στο μεταξύ, η 30χρονη μητέρα του παιδιού, που κατάγεται από τη Σκοπή Σητείας βρίσκεται σε ιδιαίτερα άσχημη ψυχολογική κατάσταση και παραμένει στο ΠΑΓΝΗ προκειμένου να μεταφέρει τη σορό του μωρού στη Σητεία για την κηδεία.

Το χρονικό της τραγωδίας

Σύμφωνα με τις νεότερες πληροφορίες του cretapost, όλα ξεκίνησαν προχθές το βράδυ όταν ο 52χρονος άνδρας – υπάλληλος του δήμου Σητείας – επέστρεψε στο σπίτι του μετά από μία εκδήλωση κατά την οποία, όπως λένε οι μαρτυρίες, είχε καταναλώσει ποσότητα αλκοόλ.

Ο 52χρονος κατά την επιστροφή του στο σπίτι βρήκε την 30χρονη σύζυγό του και το 6 μηνών αγοράκι του και – για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους – άρχισε να λογομαχεί με την σύζυγό του.

Το σπίτι του ζευγαριού στην Σητεία.
Το σπίτι του ζευγαριού στην Σητεία.

Τα πνεύματα οξύνθηκαν και ο θερμόαιμος σύζυγος χτύπησε την 30χρονη – που κρατούσε στην αγκαλιά της το 6 μηνών βρέφος – με αποτέλεσμα το άτυχο αγοράκι να πέσει και να τραυματιστεί σοβαρά.

Ο καυγάς σταμάτησε και αμέσως οι γονείς πήραν το παιδί και το μετέφεραν στο νοσοκομείο της Σητείας, όπου λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης του, κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά του στο ΠΑΓΝΗ.

Οι γιατροί του νοσοκομείου κατέβαλαν υπεράνθρωπες προσπάθειες, αλλά δεν κατάφεραν να κρατήσουν στη ζωή το άτυχο μωράκι.

Το αγοράκι υπέκυψε τελικά στα τραύματα του σήμερα λίγο μετά τις 6 το πρωί της Πέμπτης, καθώς έφερε κατάγματα στη σπονδυλική στήλη και ακατάσχετη εγκεφαλική αιμορραγία.

Διαφήμιση
Διαφήμιση